"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfbrändikysely 2023

15.6.2023 08:59

Kesä on koittanut ja frisbeegolfaajat ovat rantautuneet radoille. Sehän tarkoittaa sitä, että nyt on paras aika selvittää frisbeegolfin harrastajien mieltymyksiä lajiin liittyen vuotuisen frisbeegolfbrändikyselyn muodossa. 

Viime vuoden kyselystä selvisi, että vastaajien keskuudessa suosituimmat frisbeegolfbrändit ovat Discmania, Innova ja Latitude64. Ylivoimaisesti suosituin pelaaja oli Simon Lizotte, toiseksi suosituimpana Paul McBeth ja kolmantena Väinö Mäkelä. Positiivisena yllätyksenä huomasimme myös, että peräti 96% vastaajista seuraa kilpafrisbeegolfia.

Auta meitä selvittämään vastaukset kysymyksiin, kuten ketkä ovat tänä vuonna suosituimpia frisbeegolfaajia, mikä on Suomen suosituin frisbeegolfkiekkomerkki, ja missä bägissä niitä kuljetetaan.

Kyselyn osallistujien kesken arvotaan kolme 50€ arvoista alennuskoodia Discmania Store Europe-verkkokauppaan. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia.

Vastaa kyselyyn täällä!

Voit osallistua kyselyyn 15.6.-23.6.2023 välisenä aikana. Palkinnot arvotaan 14.7.2023 mennessä.

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, niin ettei mistään voida tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuin arvontapalkintojen voittajien kontaktoimiseen ja palkintojen toimittamiseen.

Osallistumalla kyselyyn autat meitä kartoittamaan tietoa frisbeegolfin harrastajista.

Kyselyn toteuttaa frisbeegolfradat.fi-sivusto & Spin18 Oy.


0 kommenttia:

Jätä kommentti