"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

European Open solmi uuden mediasopimuksen Disc Golf Networkin kanssa

16.2.2022 12:40

European Open -tapahtuman tuottava Spin 18 ja yhdysvaltalainen Disc Golf Network ovat allekirjoittaneet uuden mediasopimuksen vuodelle 2022. Tämä sopimus tuo Euroopan vanhimman PDGA major-turnauksen katsottavaksi Disc Golf Networkin kautta. Sopimus kattaa kaikki neljä kierrosta niin MPO- kuin FPO-luokilta.

“Tämä on hieno ja luonnollinen lisäys European Open kokemukseen. Haluamme että koko maailmalla on mahdollisuus seurata maailman parasta frisbeegolfia Nokian Beastiltä. Disc Golf Networkin live-tuotanto on vertaansa vailla ja olemmekin hyvin iloisia tästä sopimuksesta. Katsojilla on nähtävänä ainutlaatuinen määrä tapahtumia tästä maailman top-3 kilpailusta.” 

Kierroslähetysten lisäksi Disc Golf Network tulee tarjoamaan myös bonus-sisältöä. 

10 dollarin lisämaksulla DGN-tilaajat (20 dollaria ei-tilaajille) voivat seurata Presidents Cupia, tuota Yhdysvaltain ja Euroopan välistä joukkuekilpailua. Myös muuta bonus-sisältöä tulee saataville. Lisätietoa lähempänä tapahtumaa. 

Hieno uutuus live-lähetyksissä on se että englanninkielisen selostuksen lisäksi myös suomenkielinen selostus tulee olemaan saatavilla. Selostajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Lisätiedot (englanniksi) täältä

Disc Golf Networkin voit tilata täältä


0 kommenttia:

Jätä kommentti