"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

EO 2017 Moving Day: Päärooleissa Doss ja Lizotte

22.7.2017 19:40

Lauantaina 22.7. pelattiin kolmas eli toiseksi viimeinen kierros European Openia vuonna 2017 ja oli kilpailijoiden saumat tehdä isojakin peliliikkeitä. Nate Doss, Simon Lizotte ja Valarie Jenkins pukivat taisteluhaarniskat ylle ja tekivät siirtonsa.   

Allen lähtee finaaliin seitsemän heiton johtoasemassa

Catrina Allenin johtoasema piti ja kasvoi lauantain kolmannella kierroksella. Eveliina Salonen on finaaliin lähtiessä toisena, seitsemän heiton päässä Allenista.

Valarie Jenkins pelasi parhaimman kierroksensa 66 (+2) ja jakaa nyt sijan kolme yhdessä Henna Blomroosin kanssa. Matkaa heillä Alleniin on yhdeksän heittoa.

Nelinkertainen maailmanmestari Valarie Jenkins. Kuva: Eino Ansio / DGWT.

Barsbyn johtoasema piti, mutta vain niukasti

Jo tasoissa Gregg Barsbyn kanssa käynyt Paul McBeth otti kierroksen lopulla pari bogeya ja heitti kierrostulokseksi 55 (-9). Kokonaistuloksella 167 (-25) McBeth jakaa kolmannen sijan Nate Dossin kanssa.

Nate Doss, yhtyi hänkin rataennätyskuoroon paukuttamalla lauantaina upean 52 (-12) heiton kierroksen. Mielenkiintoista nähdä, kuka tekee uuden ennätyksen, kun nykyisen jakaa jo neljä henkilöä. Dossin kierros oli bogey-free.

Lizotte otti eaglen väylälle kolme ja nousi toiseksi

Saksan isokäsi Simon Lizotte pelasi solidin 53 (-11) kierroksen ja nousi kokonaistilastoissa toiseksi. Lizotten kierros alkoi varsin kuumasti, kun hän pelasi kolme ensimmäistä väylää neljä alle yhden eaglen avittamana. Myös Ricky Wysocki otti eaglen väylälle kolme tänään. Muuten mies onkin ollut vielä pimennossa.

Suomalaisittain parhaimmilta sijoituksilta finaalipäivään lähtevät Väinö Mäkelä ja Teemu Nissinen. Mäkelä jaetulla sijalla kuusi ja Nissinen jakaa sijan yhdeksän.

Huomenna on finaalipäivä, joten jos et ole vielä Nokialla poikennut, niin sunnuntaina olisi hyvä hetki sinne päin lähteä. Ensimmäiset lähtee liikkeelle kello 09:00 ja viimeiset eli miesten avoimen kärkikortti kello 13:00. Kaikki finaalipäivän lähtöajat löydät täältä. Reaaliajassa otettavat videoklipit löytyvät DGWT:n Instagram -tililtä. Miesten livetulokset löytyvät DGWT:n kotisivuilta, naisten livetuloset löydät Metrixistä.  DGWT:n Facebook -sivuilla kattavasti infoa. The SpinTV:n Youtube -kanavalta löydät nyt myös perjantain kärkiryhmän kierroksen.

Artikkelikuva: Eino Ansio / DGWT.


0 kommenttia:

Jätä kommentti