"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Barsby ja Allen European Openin paalupaikalle

20.7.2017 23:33

Torstaina 20.7. pelattiin European Openin ensimmäinen kierros vuodelle 2017. Disc Golf World Tourin kolmas osakilpailu starttasi vauhdikkaasti heti aamukahdeksalta 12 eri valtion edustuksen voimin. Mukana kilpailussa on pelaajia Suomesta, USA:sta, Saksasta, Ruotsista, Virosta, Norjasta, Sveitsistä, Tsekistä, Slovakiasta, Australiasta, Tanskasta ja Kanadasta.

Naisten sarjassa hyvin tasaista ensimmäisen kierroksen jälkeen

Eveliina Salonen otti loistavan startin European Openiin. Kuuden väylän jälkeen Salonen oli vielä nollatuloksessa, mutta hän päätyi lopulta 69 (+5) heittoon ja on kierroksen jälkeen sijalla kaksi.

Henna Blomroos ei hänkään huonosti aloittanut ja on nyt heiton päässä Salosen tuloksesta sijalla kolme. Blomroosista heiton päässä on Valarie Jenkins ja hänestä heiton päässä Katka Bodova. Kaiken kaikkiaan naiset ovat vain heiton päässä toisistaan sijalle kahdeksan asti.

Kärkeä torstain jälkeen naisissa pitää yhdysvaltalainen Catrina Allen. Allenin tulos 68 (+4).

Allen ja keskittyminen. Kuva: Eino Ansio / DGWT.

Barsbylle miesten paras kierrostulos

Bogey-free kierroksen pelannut Kaliforniasta kotoisin oleva Gregg Barsby pelasi kuumimman kierroksen koko porukasta torstaina. Lopputulos 53 (-11) siivitti Barsbyn kärkipaikalle ensimmäisen päivän päätteeksi.

Barsby asetti riman korkealle. Kuva: Eino Ansio / DGWT.

Toista sijaa hallussaan pitää suuremmalle yleisölle tutumpi nimi, nimittäin hallitseva European Open -mestari Paul McBeth. McBeth on torstain jälkeen kahden heiton päässä kärkimiehestä.

Kolmanneksi heitti tanskalainen Karl Johan Nybo. Nybolla eroa McBethiin yhden heiton verran.

Neljännellä sijalla onkin sitten jo ruuhkaa. Konkari Nate Doss ja parikymppiset  Øyvind Jarnes & Mikael Häme heittivät kaikki tänään 57 heittoa, mikä on seitsemän alle par -tuloksen. Doss pelaa perjantaina kärkikortissa, koska hänellä on pienin PDGA-numero ja päivän paras suomalainen eli Häme pääsee kärkeä jahtaamaan.

Sijalla seitsemän on nippu suomalaisia ja unelmastartin saanut Simon Lizotte. Lizotte pelasi ensimmäiset kuusi väylää neljä alle.

Lizotte ihaili väylän 10 heittopaikan taustaa jo keskiviikkona. Kuva: Eino Ansio / DGWT.

Kierros kaksi pelataan heti huomenna perjantaina. Ensimmäiset lähtee kello kahdeksalta aamulla ja kärkikortti kahdelta päivällä. Kaikki perjantain lähtöajat löytyvät täältä. Alustavat kierrosratingit voit käydä kurkkimassa PDGA:n sivuilta. Hurja määrä videoklippejä on tarjolla DGWT:n Instagramissa. Live Scoring löytyy DGWT:n kotisivuilta, naisten livetuloset löydät täältä.  DGWT:n Facebook -sivuilta voit seurata vaikka livevideoita Avery Jenkinsin ottamana jälleen huomenna.

Tervetuloa myös paikan päälle.

Artikkelikuva: Eino Ansio / DGWT.


0 kommenttia:

Jätä kommentti