"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Eagle McMahon kuumalla kierroksella Wysockin tuntumaan

22.7.2016 19:34

Järvan frisbeegolfparatiisi, Major -layout ja Disc Golf World Tour. European Masters jatkui edelleen täydellisessä kesäsäässä toisella kierroksella, mikä samalla on kolmipäiväisen kilpailun moving day. Eagle McMahon teki näyttävimmät siirrot tuloslistalla.

McMahonilla hirmualku

Kärkiryhmässä neljän heiton päästä kärjestä startannut Eagle McMahon näytti heti alussa, että avauspäivän tulokset heitetään romukoppaan. Viisi ensimmäistä väylää puhtaasti pelkkää birdietä napsimalla Ricky Wysockin johto oli kaventunut enää yhteen heittoon.

McMahon lasketteli lopulta upeaan tulokseen 52 (-11). Viiden väylän jälkeen ero ei enää kaventunut, joten 55 (-8) pelannut Wysocki lähtee myös finaalipäivään johtoasemassa.

Ricky Wysockilla on jälleen Major-voitto hyppysissään, pitääko ote tällä kertaa? Kuva: DGWT / Eino Ansio

Ricky Wysockilla on jälleen Major-voitto hyppysissään, pitääko ote tällä kertaa? Kuva: DGWT / Eino Ansio

Järvassa aina hyvin viihtyvä ja pelaava Tanskan Karl Johan Nybo ei juuri McMahonin varjoon jäänyt pelattuaan hänkin loistavan tuloksen 53 (-10). Se toi oikeutetusti nousun kärkiryhmään kolmannelle sijalle kolmen heiton päähän Wysockista.

Kärkiryhmään itsensä änkesi myös kukapa muukaan kuin European Mastersin hallitseva mestari Paul McBeth. McBeth on tasatuloksessa etunimikaima Ulibarrin kanssa, mutta McBeth nousee paremman toisen kierroksen turvin kärkiryhmään. Eroa kärkeen kaksikolla on neljä heittoa.

Kahdeksan parasta pelaajaa pelaa USA:n lipun alla, mutta heti heidän takanaan yhdeksäntenä on tuore Suomen mestari Leo Piironen. Piirosen toinen kierros oli hieno 58 (-5) ja yhteistuloksella 8 alle ihannetuloksen Piironen on yhdeksän heittoa kärjen takana.

Parhaana suomalaisena avauskierroksen jälkeen majaillut Ilari Tuoma ei aivan pystynyt avauskierroksen tulostaan toistamaan, mutta perjantain 62 (-1) piti hänet kuitenkin hyvällä sijalla 15 parhaan joukossa.

Ragna Bydge Lewis jatkoi tasokasta peliä kotimaisemissaan ja tuloksella 65 (+2) on nyt yhteistuloksessa 3 yli, mikä tuo 52. sijan. Matkaa palkintosijoihin on vain yksi heitto.

Catrina Allenin peli pysyi edelleen hieman kilpasiskoaan vaatimattomampana ja tuloksen 68 (+5) jälkeen hänet löytää sijalta 81.

Kilpailun huipennus nähdään lauantaina kello 15:00 Suomen aikaa. Parhaita seurantakanavia ovat:

Livetulokset
DGWT Facebook-sivu (livestream ratkaisuhetkistä)
PDGA-tulokset (ja lähtöajat Ruotsin aikaa)

Kuva: DGWT / Eino Ansio


0 kommenttia:

Jätä kommentti