"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Discmanian frisbeegolfkenkä saapui kauppoihin

2.4.2015 14:04

Discmanian frisbeegolfkenkä TRX-1 ilmestyi kauppojen hyllyille eilen. Kyseessä on merkittävä lisäys suomalaisyrityksen valikoimaan, sillä se on juuri lajia varten suunniteltu jalkine, vieläpä erityisesti tekonurmitiimatoille sopiva.

trx-1_750

Discmanian TRX-1 on suunniteltu erityisesti tekonurmitiimattoja varten.

Vielä jokunen vuosi sitten pelkästään frisbeegolfiin tarkoitettua kenkää ei olisi varmastikaan nähty urheilukauppojen valikoimissa. Lajin suuren suosion ja harrastajakunnan ripeän kasvun myötä tämä on nyt mahdollista. Suomessa ja muualla Euroopassa yleistyneet tekonurmitiit ovat auttaneet kengän suunnittelussa, kun yleisimmät heittoalustat niin tiillä kuin väylälläkin ovat hyvin samankaltaiset. Kummallakin alustalla vaaditaan jalkineelta samankaltaisia ominaisuuksia pidollisesti, kuten jalkineen kestoltakin. Kenkää ei suositellakaan käytettäväksi betonitiillä, tai muilla vastaavilla alustoilla, koska ne kuluttavat perinteistä maastojuoksukenkää pehmeämmän kengänpohjan turhan ripeästi. Betonitiit ovat huomattavasti yleisempiä lajin synnyimaassa Yhdysvalloissa, mistä johtuen kenkää myydään rapakon takana vain hyvin rajoitettu määrä.

TRX1_sole_narrowTämä on meille uusi maaperä, mutta uskon meidän tehneen läksymme riittävän hyvin.” kertoo Discmanian perustaja ja jalkineen suunnittelusta vastannut Jussi Meresmaa. ”Emme tyytyneet valitsemaan ennestään valmiiksi suunniteltua tuotetta ja lätkäisemään logoamme siihen, vaan suunnittelimme jalkineen juuri frisbegolfia varten lähes nollasta. Kenkä koki monta eri suunnitteluvaihetta ja usean prototyypin jälkeen olemme tyytyväisiä lopulliseen tuotteeseen.” hän jatkaa. ”On yhä tärkeämpää, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman erityisesti lajiin tarkoitettuja tuotteita. Näillä tuotteilla pystymme myös osoittamaan jälleenmyyjillemme, että frisbeegolfiin tulisi suhtautua yhtä vakavissaan, kuin mihin tahansa muuhunkiin urheilulajiin.

Tuote on saatavilla frisbeegolfin erikoisliikkeissä, hyvin varustetuissa urheiluliikkeissä, sekä tietyissä Prismoissa kautta maan. Discmanian verkkosivuilla olevasta englanninkielisestä artikkelista löydät kattavemman listan jälleenmyyjistä.


0 kommenttia:

Jätä kommentti