"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lizotte kiertää tulevana kautena Disc Golf World Tourin

17.10.2015 18:26

Pituusheiton maailmanennätyksen haltija Simon Lizotte on vahvistanut osallistuvansa kaikkiin kuuteen Disc Golf World Tourin (DGWT) osakilpailuihin. Paul McBethin tavoin Lizotte tulee toimimaan yhtenä kiertueen Brand Ambassadorina. Lizotte on jo innoissaan ensi kaudesta: ”Odotan innolla DGWT:n ensimmäistä kautta. Kiertue on merkittävä osa seuraavaa kauttani ja haluan pelata jokaisen osakilpailun. Tapahtumat vaikuttavat erittäin lupaavilta!

Kiertueen ensimmäinen kausi koostuu parhaista tapahtumista Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Kiertueenjohtaja Jussi Meresmaa on erittäin tyytyväinen Lizotten liittymisestä kiertueelle. ”Simon on jättänyt jälkensä frisbeegolfiin viimeisen kahden vuoden aikana. Hän on kiistämätön trikkiheittojen mestari ja hyvä tyyppi myös ratojen ulkopuolella. Faneja hän kohtaa kaikkialla, minne meneekin” ja jatkaa: ”Simonin heitot ovat lumoavaa katsottavaa. Haluamme ehdottomasti hänet tiiviisti mukaan kiertueelle ja sen promootioihin.

Lizotten seuraajille on tiedossa viihdyttäviä suorituksia jokaisella kiertueen radalla. Hyökkäävästä pelityylistään tunnettu Lizotte esittelee täysin uusia ja hämmästyttäviä reittejä väylien peittoamiseksi. Hänellä on jo suuret odotukset omasta, sekä muiden urheilijoiden, roolista kiertueella. ”Odotan kiertueen tapahtumilta paljon. Kaiken tapahtumiin liittyvän, tapahtumien järjestäjien, pelaajien tason ja medianäkyvyyden, tulisi asettaa uusi taso frisbeegolfille.

DGWT alkaa maaliskuussa 2016 Yhdysvaltojen Kaliforniasta ja päättyy Rock Hillissä, Etelä-Carolinassa, lokakuussa järjestettävään mestaruuskilpailuun. Kiertueeseen kuuluu kaudella 2016 yhteensä 6 osakilpailua neljässä eri maassa. Euroopassa järjestettävät osakilpailut pidetään Virossa, Tšekissä ja Ruotsissa.

Lisätietoja: www.discgolfworldtour.com


0 kommenttia:

Jätä kommentti