"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

EM-kulta- ja hopeamitalistit Team Discmaniaan

28.1.2015 12:04

Kaksi menestynyttä suomalaispelaajaa on liittynyt Team Discmanian riveihin. He ovat naisten luokan Euroopan mestari Jenni Eskelinen, sekä juniorit-19-luokan EM-hopeamitalisti Niko Rättyä. Kummatkin pelaajat ovat kiinnostavia ja kohtalaisen tuoreita nimiä lajin parissa. Molempien kiikarissa on myöskin ensiesiintyminen PDGA:n Major-tason kilpailussa tulevana kautena.

Ammatikseen liikunnanohjaajana toimivan Eskelisen liikuntataustasta on epäilemättä etua lajin kuin lajin nopeassa omaksumisessa. Erinomaisena osoituksena tästä on EM-kulta, jonka hän saavutti jo frisbeegolfuransa toisella kaudella. Kaudelle 2015 Eskelisen bägin sisältö vaihtuu osittain, johon hän suhtautuu innostavana haasteena. Eskelinen kertoo odottavansa innolla mitä kausi 2015 tuo tullessaan ja mitä hän pystyy rakentamaan yhdessä Discmanian henkilökunnan kanssa. Eskelinen edustaa yhä myös Team Powergripiä.

fgr-rattya-team-dm

Kuva: Discmania.

Jo vuonna 2009 frisbeegolfista innostunut Rättyä on vasta 17-vuotias, joten häneltä voidaan odottaa vielä paljon. EM-hopean lisäksi Rättyällä on plakkarissa juniorit-16-luokan Suomen mestaruus vuoden 2013 tulokaskaudeltaan. Hän kertoo olevansa erittäin ylpeä päästessään edustamaan Discmaniaa.

Eskelisen ja Rättyän haastattelut ovat luettavissa englanninkielisinä Discmanian verkkosivuilla.

Artikkelikuva: Hannu Hentilä / Innova Champion Europe.


0 kommenttia:

Jätä kommentti