"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vuokatin Deep in the Game-klinikalla vapaita paikkoja!

27.6.2014 10:30

Frisbeegolfin maailmanmestari Avery Jenkins kiertää kesällä Suomea ja opettaa suomalaisia frisbeegolfin saloihin. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada opetusta Vuokatissa. Frisbeegolfin peruskurssi järjestetään lauantaina 5.7. uudella Sokos Hotel Vuokatin radalla klo 13, ja se kestää 2-3 tuntia.

Kurssimaksu on 20 euroa ja se maksetaan paikanpäällä. Kurssi soveltuu kaikentasoisille heittäjille. Kurssi vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Paikanpäältä voi myös hankkia Averyn nimikkotuotteita, joten kannattaa varata mukaan käteistä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: mikko.malmlund@innovaeurope.com

Kurssin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ota mukaan omat kiekot, mutta tarvittaessa saat välineet järjestäjältä.

DeliGood Vuokatti DiscGolfParkin avajaisissa mukana Avery Jenkins
DeliGood Vuokatti DiscGolfPark:in avajaisia vietetään klinikan jälkeen klo 18:00 alkaen. Avajaisten kunniaksi pidetään myöskin kaikille avoin avajaiskilpailu.  Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään.

Kilpailussa pelataan yksi kierros uudella Vuokatin radalla ja kaikissa sarjoissa on voittajille tavarapalkinnot. Mukaan mahtuu 36 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen alkaa DeliGoodin frisbeegolfklubilla. klo 17:30. Lisätietoja radan avajaistapahtumasta täällä.


2 kommenttia:

Sivustolle lisätty uusia ratoja! | Frisbeegolfradat.fi | 13:08 09.07.2014

[…] vihkii käyttöön maailmanmestari Avery Jenkins. Ennen avajaiskisaa pidettävälle Avery Jenkinsin frisbeegolfklinikalle on vielä muutama paikka vapaana. Nyt ehdit vielä mukaan, jos toimit […]

Uusia ratoja lisätty FGR:ään! | Frisbeegolfradat.fi | 10:21 30.06.2014

[…] Jenkins, jonka ohjaamalle frisbeegolfkurssille on myös mahdollista osallistua avajaispäivänä. Lue lisää kurssista ja siitä, miten voit ilmoittautua tähän ainutlaatuiseen […]

Jätä kommentti