"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Uusia ratoja lisätty FGR:ään!

27.6.2014 16:14

Viikonlopun lähestyessä monella on varmasti mielessä frisbeegolf ja uusien ratojen bongaaminen. Tälläkin viikolla FGR:ään on tullut uusia ratoja eikä loppua ratamäärän kasvulle näy.

Vuokattiin avataan 5.7 uusi DiscGolfPark ja radan vihkii käyttöön frisbeegolfin maailmanmestari Avery Jenkins, jonka ohjaamalle frisbeegolfkurssille on myös mahdollista osallistua avajaispäivänä. Lue lisää kurssista ja siitä, miten voit ilmoittautua tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen.

Vesilahdessa avattiin 6-väyläinen DiscGolfPark, joka soveltuu mainiosti aloittelijoille ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua lajin saloihin. Kokemäelle, Pitkäjärven vapaa-ajankeskukseen, rakennettiin myös oma DiscGolfPark. Radan maasto on hiekkaista kangasmetsää, joka on helppokulkuista ja pitkällekin heitetyt kiekot erottuvat maastosta helposti. Itäinen Suomi sai myös lisää frisbeegolfväyliä, kun Rantasalmeen saatiin 18-väyläinen rata. Rantasalmen frisbeegolfrata on Pienen Raudanveden rantaa mukaileva frisbeegolfpuisto, jossa haastavat par-lukemat sekä väylien läheisyydessä vaaniva vesi tarjoavat oman elämyksensä harrastajille. Kiuruvedeltä löytyy Kuorevirran frisbeegolfrata, joka on 12-väyläinen puistorata Kuorevirran urheilupuistossa.

Arvostelut ja kommentit radoista ovat tärkeitä tiedonlähteitä harrastajille ja ratabongareille, joten käy jakamassa mielipiteesi. Montako uutta rataa aiot kiertää viikonloppuna?


0 kommenttia:

Jätä kommentti