"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Eväitä European Openin seuraamiseen

13.7.2015 15:09

Tervetuloa seuraamaan European Openia!
European Open 2015 tuo maailman parhaat pelaajat Nokialle kamppailemaan paremmuudesta. Luvassa on viikon verran huikeita frisbeegolfsuorituksia!

Voit tulla seuraamaan jo maanantain ja tiistain harjoituskierroksia, jolloin rata vilisee maailman kärkipelaajia hiomassa taktiikoitaan legendaarisen ”The Beast”-kisaradan kesyttämiseksi. Keskiviikkona pelataan USA:n ja Euroopan välinen perinteikäs joukkuekilpailu Presidents Cup ja torstaista sunnuntaihin kisataan European Openin merkeissä. Lue koko aikataulu kilpailun verkkosivuilta ja tutustu kattavaan suomenkieliseen yleisöoppaaseen täällä.

TV- ja internetlähetykset
Jokaisen päivän päätteeksi kannattaa virittäytyä netin äärelle, sillä The Spin TV esittää suorana The Insider Show-studion, jossa käydään läpi päivän tapahtumat pintaa syvemmältä huippuvieraiden avustamana. Sunnuntain finaalikierroksen päätöshetket näytetään myös suorana YLE TV2-kanavalla sekä YLE Areenassa. TV- ja internetlähetysten aikataulun ja suorat linkit löydät täältä.

Aktiviteetit
Huippupelaajien suorituksista nauttimisen lomassa saattaa tulla hinku päästä itsekin heittämään kiekkoa. Aktiviteettialueella voit kokeilla taitojasi puttaamisessa, sekä katsoa kuinka suuret lukemat saat heitettyä tutkaan. Voit myös vain piipahtaa jututtamassa ohjaajiamme, he rupattelevat kanssasi mielellään etenkin frisbeegolfiin liittyvistä asioista.

Kisakeskus
Kisakeskus on koko tapahtuman ydin. Kisakeskuksena toimii Nokian jäähalli, täältä löydät mm. kioskin, InnovaStore Pro Shopin ja vessat. Pro Shopin laajasta valikoimasta löytyy kiekkoja ja tuotteita jokaiselle frisbeegolfaajalle. Jäähallin osoite on Hinttalankatu 6, 37100 Nokia.

Yleisökierrokset
Tänä vuonna myös yleisö pääsee pelaamaan kierroksen ”The Beast”-kisaradalla! Rata on varattu yleisökierroksille perjantai- ja lauantai-iltoina. Paikkoja on saatavilla vain rajoitetusti. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kilpailun verkkosivuilla.

Tulospalvelu
Voit seurata kilpailun etenemistä monin tavoin. Kisakeskuksessa sijaitseva tulospalvelunäyttö on käynnissä koko ajan ja lauantaina ja sunnuntaina kärkiryhmien tilannetta voi seurata 18. väylän korin läheisyydessä sijaitsevalta tulostaululta. Jokaisen pelaajan tulokset päivitetään kierroksen aikana viidesti: väylien 2, 7, 11, 16 ja 18 jälkeen. Tuloksia voi seurata myös kilpailun verkkosivuilla.

#opendiscgolf
Kilpailuun liittyvissä kuvissa ja muissa sosiaalisen median päivityksissä käytetään hashtagia #opendiscgolf. Kisaa voit seurata netissä osoitteessa www.opendiscgolf.com. Kisaa kannattaa seurata myös Facebookissa, Twitterissä, Instagrammissa ja YouTubessa.


0 kommenttia:

Jätä kommentti