"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Talvifrisbeegolfin vinkit ja varusteet

22.11.2023 15:33

Frisbeegolfradat.fi ja Arctic Animal selvittävät Suomen parhaat talviradat ja -varusteet – vastaa kyselyyn täällä ja voit voittaa lahjakortin Arctic Animalille.

Voiko frisbeegolfia harrastaa talvella? Kyllä voi. Kuten monessa talvella harrastettavassa lajissa – kyse on varustautumisesta. Tässä ovat tärkeimmät – ja siisteimmät – talvifrisbeegolfvarusteet.

Led-valo kiekkoon

Todella huipputuote talvifrisbeegolfiin! Lähes aina heittely ajoittuu talvella pimeälle, joten led-valo on äärimmäisen näppärä. Valo liimataan frisbeegolfkiekon pohjaan, jonka avulla kiekkosi eivät huku.

Kiekkoon kiinnitettävä Led-valo varmistaa, että kiekot eivät huku.

Led-valo koriin

Talven siistein frisbeegolftuote! Lisää kotiratasi koreihin kauko-ohjattavat led-valot. ”Korivaloja tilattiin 18 kappaletta viikonloppuna pelattavaa kisaa varten.” Topias Vallius kommentoi Arctic Animalilta.

Korivaloilla saa luotua huikean talvifrisbeegolfelämyksen.

Led-valo frisbeegolfkoriin
Kaukosäätimellä toimiva korivalo on hieno yksityiskohta talvifrisbeegolfissa.

Glow-kiekot

Eri valmistajilta löytyy pimeässä hohtavia Glow-kiekkoja, jotka auttavat löytämään kiekot pimeässä. Kiekot imevät valoa ja hohtavat mallista riippuen muutamia minuutteja.

Muut vinkit talvella pelaamiseen

Pukeudu lämpimästi

On sanomattakin selvää, että talvella pitää pukeutua kunnolla. Jotta peli ei kärsi paljoa, kannattaa suosia kerrospukeutumista. Kerrospukeutuminen pitää kehosi lämpimänä, mutta mahdollistaa kiekon heittämisen.

Käytä myös sellaisia hanskoja tai jopa tumppuja, jotka on helppo pukea heittojen väleissä, jotta sormet pysyvät lämpöisinä.

Säilytä kiekkoja kylmässä

Tämä on äärimmäisen tärkeä vinkki erityisesti lumisella säällä. Lumi sulaa ja jämähtää lämpöisiin kiekkoihin ikävästi, joka haittaa heittämistä. Mikäli kiekkoja säilytetään kylmässä, lumi ei jää kiinni kiekkoon ja heittäminen on mukavampaa.

Lisää kiekkoihin lahjanarua teipillä

Jos lunta alkaa kertyyn maahan siten, että pelkäät kiekkojen hukkumista, sitä voi välttää teippaamalla lahjanarua kiekon pohjaan – mieluiten keskelle kiekkoa.

Mikäli kiekko uppoaa lumihankeen, lahjanaru jää näkyviin lumen päälle. Lahjanarun vaikutus kiekon lento-ominaisuuksiin on varsin pieni.

Katso kyselyn vastausten perusteella jatkuvasti päivittyvä lista talvella pelattavista frisbeegolfradoista täältä.

Frisbeegolfradat.fi ja Arctic Animal selvittävät Suomen parhaat talviradat ja -varusteet – vastaa kyselyyn täällä ja voit voittaa lahjakortin Arctic Animalille.


0 kommenttia:

Jätä kommentti