"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Malluusen frisbeegolfradalla jatkossa kaksi täyspitkää rataa, tapahtumia luvassa läpi kesän

14.5.2024 14:44

Aiempaa monipuolisempi Malluusen frisbeegolfrata on auennut pelattavaksi Kuortaneen Mäyryssä maanantaina 13.5.2024. Malluusessa on tarjolla nyt kaksi täyspitkää rataa: ammattilaistason pro-rata sekä amatööripelaajien ja harrastajien helpompi rata.

”Malluusen frisbeegolfradan pro-radassa on takuulla haastetta ammattilaispelaajallekin. Aiemmassa amatööriradassa oli vain yhdeksän väylää, mutta nyt tarjolla on täyspitkä 18 väylän rata heillekin”, kertoo Malluusen frisbeegolfseuran puheenjohtaja Janne Saarela.

Malluusen frisbeegolfradan erityisyyksiin kuuluvat avoimet puistomaiset väylät, joita ei lähialueella juuri muualla pääse pelaamaan. Tänä vuonna radalle on tuotu myös muun muassa suuri kaareva (mando)portti, jonka läpi kiekko on heitettävä.

”Heittoalustoihin on myös satsattu, sillä osa niistä on uusia ammattitason alustoja. Lisäksi pelatessa on aiempaa helpompi hahmottaa oikea kori, sillä koreihin on lisätty tunnistetarrat”, Saarela kuvailee uudistuksia.

Uuden radan kaikille avoin avajaiskilpailu pelataan su 19.5. väliaikalähdöin. Lajiliiton alaisia PDGA-kisoja Malluusen frisbeegolfradalla kisataan kesällä kahdet, joista ensimmäiset järjestetään su 2.6. Lisäksi kesällä on luvassa kaikille avoimia matalan kynnyksen maanantaikisoja ja syksyllä perinteeksi muodostuneet hyvän mielen Malluusen mestaruuskisat.

Malluusen frisbeegolfrataa ylläpitää Malluusen frisbeegolfseura, johon kuka tahansa lajista kiinnostunut voi liittyä jäseneksi. Jäsenet saavat muun muassa alennuksia kisamaksuista. Lisätietoja radasta, seurasta ja tapahtumista osoitteessa malluusenfrisbeegolfrata.fi.


0 kommenttia:

Jätä kommentti