"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfin talvikysely 2023 – missä voi pelata frisbeegolfia talvella?

20.11.2023 10:01

Meiltä toivottiin viime kuussa tietoa, missä voi pelata frisbeegolfia talvella. Mielestämme tämä oli loistava idea, joka johti historian ensimmäiseen talvifrisbeegolfkyselyyn!

Auta meitä selvittämään Suomen paras talvirata ja muut talvella pelattavat frisbeegolfradat. Kysely toteutetaan yhdessä Arctic Animalin kanssa, joka tuo hurjat palkinnot kyselyyn vastanneille! Yhdelle arvotaan 100 euron lahjakortti Arctic Animalille. Lisäksi arvotaan kolme kappaletta 50 euron lahjakortteja.

Vastaa kyselyyn täällä: https://forms.gle/RAWYizDZxQybfdcJ7

Kyselyyn vastaaminen vie alle 5 minuuttia.

Sivustolle talvisia päivityksiä

Frisbeegolfradat.fi sivustolle on lisätty tieto eri ratojen pelattavuudesta talvella. Tällaiset tiedot löydät jatkossa talviaikaan ratasivuilta:

  • Pelattavissa talvella (talvikunnossapito) = Radalla on talvilayout TAI rataa ylläpidetään talvisin (esim. pressut tiibokseissa) TAI rata on aktiivisessa käytössä (tamppaantunut).
  • Pelattavissa talvella (ei talvikunnossapitoa) = Rataa voi pelata, mutta kunto on arvoitus.
  • Ei pelattavissa = Rata ei ole ollenkaan pelattavissa talvella
  • Ei tiedossa

Näiden päivittämiseen tarvitsemme juuri sinun apuasi.

Voit osallistua kyselyyn 20.-26.11.2023. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, niin ettei mistään tunnisteta yksittäistä vastaajaa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuin arvontapalkintojen voittajien selvittämiseen, palkintojen toimittamiseen ja Arctic Animalin markkinointirekisteriin.

Arctic Animal on Innova Factory Storen Premium toimittaja pohjolassa. Kurkkaa Arctic Animalin talviset Black Week -tarjoukset: https://www.arcticanimal.fi/

Vastaa kyselyyn täällä: https://forms.gle/RAWYizDZxQybfdcJ7


0 kommenttia:

Jätä kommentti