"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lähde mukaan European Openiin!

22.5.2019 17:25

European Open on eurooppalaisen frisbeegolfkauden kohokohta. Tapahtumaan haetaan vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä. European Open-talkoisiin ovat tervetulleita mukaan kaikki halukkaat, jotka haluavat olla mukana tekemässä yhtä lajin upeinta tapahtumaa!

Ei ole mikään salaisuus, että minkä tahansa onnistuneen suurtapahtuman edellytys on joukko ahkeria ja avuliaita vapaaehtoisia. Ilman näiden henkilöiden tärkeää työpanosta tapahtumia olisi käytännössä mahdotonta järjestää, eikä European Open tässä poikkeus.

Nokialla järjestettävään PDGA Major-tapahtumaan on aiempina vuosina ilmoittautunut mukaan ilahduttavan runsaslukuinen joukko vapaaehtoisia ja tämä on myös tavoitteena tämän vuoden tapahtumassa. Apua tarvitaan monipuolisesti koko tapahtuman ajan lukuisissa tehtävissä, kuten tulospalvelussa, yleisönopastamisessa, radan ylläpitämisessä, spottaamisessa, liikenteenohjauksessa, sekä monilla muilla osa-alueilla.

Tapahtuman vapaaehtoisille on tarjolla upean frisbeegolfkokemuksen lisäksi monia etuja, kuten staff-paketti sekä kierros kisaradalla.

Mikäli kiinnostuit, niin ilmoittaudu mukaan toteuttamaan tätä hienoa kansainvälistä frisbeegolftapahtuma!

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Samalta sivulta löydät myös lisätietoja, ml. tarkemmat tiedot vapaaehtoisten eduista.


0 kommenttia:

Jätä kommentti