"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Jyväskyläläiselle frisbeegolfille maailmanlaajuinen tukija

16.4.2015 10:03

Jyväskylän Liitokiekkoilijat ry. (Jyli) ja maailman johtava kiekkovalmistaja Innova ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2015.

Pohjoismaiden nopeimmin kasvava urheilulaji frisbeegolf on kasvattanut suosiotaan valtavasti myös Keski-Suomessa. ”Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on mahdollistaa Innovan tuen ja osaamisen turvin Jyväskylän seudun kehittymistä yhdeksi Suomen frisbeegolfkeskuksista”, kertoo Jussi Meresmaa Innova Champion Europe:sta.

Yhteistyösopimuksen tärkeimpänä asiana on edistää junioritoimintaa. Juniorijäsenten määrä seurassa on ollut vielä suhteellisen pieni ja on tärkeää saada lisää tulevaisuuden harrastajia sekä kilpailijoita ohjatun toiminnan pariin. Lisäksi yhteistyö edesauttaa laadukkaan kilpailu- ja ohjaustoiminnan järjestämistä kaikille harrastajille.

Yhteistyön myötä seuralaisille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kolminkertaisen maailmanmestarin opetukseen, kun USA:n Paul McBeth (kuvassa) saapuu Jyväskylään päiväksi heinäkuussa.

Jyväskylän Liitokiekkoilijat ry. on vuonna 2002 perustettu frisbeegolf- ja ultimateseura. Vuodesta 2010 lähtien Jyli on toiminut aktiivisesti frisbeegolfin harrastusmahdollisuuksien edistämiseksi Jyväskylässä. Jyväskylässä on tällä hetkellä yhdeksän frisbeegolfrataa ja kesän aikana on tulossa kolme rataa lisää. Frisbeegolfin harrastajia Jyväskylän alueella on arviolta 3000-5000, seuran jäsenmäärä on noussut alkukauden 2015 aikana 150 jäseneen ja jatkaa kasvuaan.

Lisätietoja: http://jyli.fi/jyvaskylalaiselle-frisbeegolfille-maailmanlaajuinen-tukija/

Kuva: Innova Champion Europe


0 kommenttia:

Jätä kommentti