"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Discmania Combine Tour – Ansaitse paikkasi Discmanian tiimipelaajaksi!

16.6.2017 15:24

Oletko aina haaveillut tiimipelaajana olemisesta? Oletko haaveillut pelaavasi juuri Discmanian tiimissä? – Nyt on sinun mahdollisuutesi! Pelaajat pääsevät näyttämään taitonsa ja parhaimmat ansaitsevat sponsorisopimuksen Discmanian kanssa.

Discmanian Combine – konsepti koostuu neljästä osa-alueesta: puttauksesta, lähestymisistä, draiveista ja kierroksesta frisbeegolfia. Jokaisesta osa-alueesta voi ansaita enimmillään 100 pistettä, joten 400 pistettä on maksimi.

On sanomattakin selvää, että on tärkeää suoriutua osa-alueista hyvin, mutta yhtä tärkeää on pelaajan oma habitus koko kilpailun ajan. Vaikkakin Discmania etsii parhaita pelaajia, se etsii myös pelaajia, jotka edustavat itseään hyvin. Edustuskelpoisuus on kriittisimpiä ominaisuuksia tiimiä kasattaessa.

Team Discmania

Suomalaista osaamista Discmaniasta löytyy miesten ja naisten puolelta. Hallitseva Suomen ja Euroopan mestari Leo Piironen heittää Discmanian tiimissä, kuten myös Euroopan parhaimmistoon lukeutuva oululainen Jenni Eskelinen.

Maailmankuulut nimet Simon Lizotte, Eagle McMahon ja Avery Jenkins liputtavat myös Discmanian nimeen ja ovatkin edistäneet brändin tunnettavuutta taidoillaan ja klinikoillaan.

Discmania Combine Nokialla ma 17.7.2017

Discmania järjestää maailmanlaajuisesti yhteensä neljä Combine -testitapahtumaa vuoden 2017 aikana. Yksi niistä käydään Suomessa, Nokialla, Nokia DiscGolfParkissa maanantaina 17.07.2017 juuri ennen Disc Golf World Tourin European Open -osakilpailua. Tapahtumaisäntänä ja valkkuna toimii itse Avery Jenkins. Mukana tapahtumassa ovat myös Team Discmania USA:n tiimipäällikkö Austin Montgomery ja Discmanian USA:n maajohtaja Erno Väyrynen.

Yksilölliset testit

Puttaus ”Sniper”: Kilpailija puttaa kaksi puttia kuudesta eri metrimäärästä. Lyhin 6m, pisin 15m. Maksimipistemäärä 100 pistettä ja totta kai pisimmältä parhaimmat pisteet jaossa.

Lähestyminen ”bullseye”: Kilpailija heittää neljä heittoa neljästä eri metrimäärästä. Mitä lähemmäs koria heittää, sen paremmat pisteet kerää.

Draivaus ”Speed Gun & Big Gun”: Aika heittää pitkälle ja nopeasti! Pituusheittoja ja tutkaan ampumista.

Kilpailumaksu on 100 dollaria ja kilpailuun voit rekisteröityä heti tänään täältä. Kaikki paikkansa lunastaneet saavat yksinoikeudella Discmania Combine T-paidan, kiekon ja markkerin, pääsivät jatkoon tai eivät. Viisi kilpailijaa per tapahtuma haastatellaan ja heidän menestystään ja saavutuksiaan seurataan läpi kauden sponsorisopimusta silmällä pitäen.

”Luuletko olevasi seuraava Simon Lizotte? – Nyt on aika näyttää se!”


0 kommenttia:

Jätä kommentti