"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Loma – Frisbeegolf – Vesaniemi FBG

12.6.2024 13:46


Voisiko lomamatkaan yhdistää Frisbeegolfin ?  

Loistavasti. Hyvien yhteyksien varrella olevalle, Vesaniemi FBG – radalle Virroille, saavut vaivattomasti Kantatie 66:tta perille saakka. Ei pikkuteiden kiertelyä.120km Tampereelta ja Jyväskylästä sekä 80km Seinäjoelta.

Vesaniemi FBG on kesän ”the must ” rata, koettava ainakin kerran kesässä. Kolmatta kesää, yksityisyrittäjäpohjainen rata tarjoaa erilaiset puitteet nauttia kierroksesta. Golftasoista avointa väylää, joita hoidetaan lähes päivittäin. Muutamia metsäisiä väyliä, jotka kuitenkin eroavat toinen toisistaan. Korkeuseroja. Maalaismaisemaa. Rata on rakennettu maatilan entisille viljelys- ja laidunmaille.  

Fasiliteetit kohdillaan. Voit tarvittaessa ladata sähköautosi Type2-latauskaapelilla. Vessa ja vesipiste paikan päällä. Helteen uuvuttaville kylmää juomaa ja jäätelöä kioskista. Salaattiannos kanalla tai ilman. Kahvia jne….. Kaikki tuoreena paikanpäällä valmistettu. Tilanteen mukaan tarjolla pientä tai isompaa purtavaa grillistä. 


Samalla  Vesaniemi-tilan mailla, Toisvesi-järven rannalla voit myös majoittua mökeissä, joissa ulkoporeallas. Kolme pientä 3-5 hengen mökkiä. Iso Villa Helmi 14 henkilölle, jossa ulkoporeallas ja myös uima-allas. Tutustua voit niihin www.rentoutumaan.fi. Tänä vuonna pikkumökeissä vapaata elokuussa. Tai varaudu jo kesään 2025 ja varaa mökkisi.


Lyhyeen visiittiin Virroilla 3-9 hengen huoneistomajoitusta keskustassa, Villa Keiturissa.  Lisätieto myös tästä www.rentoutumaan.fi.0 kommenttia:

Jätä kommentti