"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfbrändikysely 2022

18.7.2022 13:57

Jälleen koittaa aika vuotuisen frisbeegolfbrändikyselyn! Viime vuoden kyselystä selvisi, että vastaajien keskuudessa suosituimmat frisbeegolfbrändit järjsetyksessä ovat Discmania, Innova ja Prodigy. Suosituimpina pelaajina oli puolestaan järjestyksessä Simon Lizotte, Väinö Mäkelä ja Eagle McMahon.

Vuosi on vierähtänyt ja paljon asioita on ehtinyt tapahtua. Auta meitä selvittämään vastaukset kysymyksiin, kuten mikä on tänä vuonna Suomen suosituin frisbeegolfkiekkomerkki ja missä bägissä niitä kuljetetaan.

Kyselyn osallistujien kesken arvotaan kolme 50€ arvoista alennuskoodia Discmania Store Europe-verkkokauppaan. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.

Kyselyn vastausaika on päättynyt. Kiitos vastauksista!

Voit osallistua kyselyyn 18.7.-25.7.2022 välisenä aikana. Palkinnot arvotaan 10.8.2022 mennessä.

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, niin ettei mistään voida tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin, kuin arvontapalkintojen voittajien selvittämiseen ja palkintojen toimittamiseen.

Osallistumalla kyselyyn autat meitä kartoittamaan tietoa frisbeegolfin harrastajista.

Kyselyn toteuttaa frisbeegolfradat.fi-sivusto & Spin18 Oy.1 kommenttia:

Teemu Siitonen | 03:08 24.07.2022

Palvelussamme on tilapäinen häiriö. Kokeile hetken kuluttua uudelleen. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa. Ihan kiva kysely kun tuli tuo toiseksi viimeisellä sivulla... ei antanut painaa eteenpäin enää.

Jätä kommentti