"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kuinka seuraat frisbeegolfin Euroopan avoimia

15.7.2022 14:45

European Open järjestetään tänä vuonna kymmenettä kertaa Nokialla, 20.-24.7. Kisa on PDGA:n major-turnaus. Tämä viiden päivän mittainen frisbeegolfelämys tarjoaa maailman parasta frisbeegolfia, huippufrisbeegolfareita ympäri maailman, mahdollisuuden tehdä kiekkolöytöjä Pro Shopista ja paljon muuta!

Voit seurata tapahtumia radalla tai katsoa livelähetystä isolta näytöltä nauttien auringosta ja tunnelmasta! Tapahtumaan on vapaa pääsy, joten et tarvitse erillistä pääsylippua.

Voit seurata tapahtumaa suorana myös kotisohvaltasi Disc Golf Networkin kautta. Tilaa katseluoikeus täältä!

Tapahtumaan saapuminen ja pysäköinti

Kilpailukeskuksen pysäköintitilat ovat hyvin rajalliset. Pysäköinnille on varattu useampia alueita radan läheisyydestä, ja vähän kauempaakin. Suosittelemme vahvasti käyttämään kimppakyytejä, tulemaan pyörällä tai julkisilla. Jos saavut autolla niin varaudu pieneen kävelyyn parkkipaikalta kilpailualueelle. Henkilökunta opastaa teidät pysäköintipaikoille.

Julkisia käyttävälle reittiopas on oiva apuväline. Tarvitset vain kohdeosoitteen (Hinttalankatu 6, Nokia) ja paikan mistä lähdet.

Aluekartassa on tiedot pysäköintipaikoista.

Etiketti

Muista olla varovainen tapahtumaa seuratessasi. Myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattaa karata väylän ulkopuolelle.

Käytä vain merkittyjä kulkureittejä. Huomioi toiset äläkä mene talojen pihoille. Käytä roskiksia.

Pidä kilpailuväylät vapaana. Älä mene väylille, kun niillä pelataan. Älä liiku jos olet pelaajan näköalueella, kun hän on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa. Pidä puhelimesi äänettömällä ja seuraa henkilökunnan ohjeita.

Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta pyydä niitä vasta pelaajan lopetettua kierroksensa. Heitä ei saa häiritä kesken kierroksen.0 kommenttia:

Jätä kommentti