"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

McBeth teki sen taas! Allen voitti naisten sarjan

23.7.2017 18:25

Disc Golf World Tourin kolmas osakilpailu, Europen Open 2017, päättyi tänään Nokialla. Neljä kierrosta, maailman huiput, huima määrä vapaaehtoisia ja vaihtelevaa säätä – niistä oli European Open tänä vuonna tehty.

Koko kilpailun ajan kärkisijaa hallussaan pitänyt Gregg Barsby oli vielä tallustamassa voittoon, mutta kuinkas vaan kävikään. McBeast -mode löytyi jälleen viimeiselle kierrokselle.

Paul McBeth tasoitti pelin Basbyn kanssa juuri ennen viimeistä väylää. McBeth heitti rystyheiton turvallisesti kulmaukseen ja Barsby heitti kämmenheittonsa OB:lle. Barsbyn lähestyminen jäi hyvän matkan päähän korista, joten par -tuloskaan ei ollut tässä vaiheessa vielä varma.

McBeth pyysi nähdä tulostaulun ennen lähestymistään. Sen nähtyään hän heitti varman hyzer -heiton, joka pienen onnenkantamoisenkin kautta päätyi kiekon verran pelialueelle sisään lavan reunasta.

Barsbyn oli saatava par -puttinsa sisään vaikka kympin ringistä ei ollut tietoakaan. Barsbyn putti toimi juuri oikealla hetkellä ja hän siirsi paineet McBethille.

WOWZERS! #PlayByPlay #GreggBarsby starts #hole18 tied to the lead with McBeth, goes ob on his drive, makes the green with his upshot and has a huge putt to push McBeth to make his from just outside the circle fir the win! It doesn’t get much more exciting than this! Follow the live scoring at discgolfworldtour.com/live #DGWT #EO2017 #opendiscgolf #EuropeanOpen #discgolf #Nokia #Finland #frisbeegolf #Round4

Henkilön Disc Golf World Tour (@dgworldtour) jakama julkaisu 23. 07ta 2017 klo 6.06 PDT

McBethin hermot eivät pettäneet, hän painoi birdie -putin sisään ja voitti European Openin neljännen kerran putkeen. McBethin lopullinen tulos 219 (-37) ja Barsbyn 220 (-36).

YOU NEED TO SEE THIS. #PlayByPlay #PaulMcbeth starts #hole18 tied to the lead with Gregg Barsby. Barsby goes ob off the tee, but saves the par with a huge outside the circle putt, forcing McBeth to make his birdie putt for the win. Watch the rest from the video 🙂 Find the results at discgolfworldtour.com/live #DGWT #EO2017 #opendiscgolf #EuropeanOpen #discgolf #Nokia #Finland #frisbeegolf #Round4

Henkilön Disc Golf World Tour (@dgworldtour) jakama julkaisu 23. 07ta 2017 klo 6.10 PDT

Miesten muut sijoitukset

Kolmannesta sijasta taistelua kävivät Simon Lizotte, sekä Nathan Doss. Doss otti kärkikortin ainoana pelaajana saariväylältä par -lukeman korttiinsa, kun muun pelasi yhden alle. Hän kuitenkin onnistui pelastamaan par -tuloksen väylällä 17, vaikka heitti avauksen OB:lle.

Lizotte avasi myös OB:lle väylällä numero 17, mutta hän joutui tyytymään bogeyyn. Saksalainen pelasi kuitenkin fiksusti viimeisen väylän ja sinetöi kolmannen sijansa. Doss sijoittui neljänneksi.

Simon Lizotte – kolmas sija. Kuva: Eino Ansio / DGWT

Eagle McMahon sijoittui sijalle viisi tuloksella -28. Kuudenneksi kipusi Paul Ulibarri. Hän jäi heiton päähän McMahonista. Seitsemännen sijan jakoivat Ricky Wysocki, Nate Sexton, sekä paras suomalainen Väinö Mäkelä.

Allen voittoon – Salonen tipahti

Catrina Allen keräsi itselleen tarvittavan johtoaseman kilpailun edetessä. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Allenin johto oli seitsemän heiton mittainen ja hän voitti lopulta koko kilpailun juuri seitsemällä heitolla. Allenin lopputulema 271 (+15).

Eveliina Salonen kärsi huonoimman kierroksensa huonoimmalla mahdollisella hetkellä. Sekä Henna Blomroos että Valarie Jenkins tulivat Salosen ohi ja hän sijoittui neljänneksi.

Catrina Allen otti tärkeän major -kisavoiton. Kuva: Eino Ansio / DGWT

Blomroos ja Jenkins sudaroivat

Blomroos ja Jenkins päätyivät lopulta tasatulokseen toisesta sijasta ja päätyivät palkintojen osalta sudden death -peleihin väylälle 16. Blomroos joutui ottamaan useamman lähestymisen saareen, joten Jenkins vei toisen sijan palkinnot mukanaan.

Henna Blomroos jakoi toisen sijan Valarie Jenkinsin kanssa. Kuva: Eino Ansio / DGWT

Kaikki miesten lopulliset tulokset löydät täältä. Kaikki naisten lopulliset tulokset löydät täältä. DGWT:n Instagram -tili on täynnä videoita ja kuvia tapahtumasta ja The SpinTV:n Youtube -kanavalta löydät kierroskohtaiset videomateriaalit.

Seuraava Disc Golf World Tourin osakilpailu on nimeltään DGWT Championship – USDGC 2017 ja se pelataan 4.-7.10.2017.

Artikkelikuva: Eino Ansio / DGWT.


0 kommenttia:

Jätä kommentti