"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

SM-kilpailut Lahdessa torstaista sunnuntaihin

13.8.2015 02:48

Tällä viikolla ratkotaan frisbeegolfin Suomen mestaruudet pro-luokissa. Kilpailut Pelataan Lahdessa Mukkulan radalla, jota varten on rakennettu Mukkulan kiinteistä väylistä ja muutamasta uudesta tuttavuudesta koostuva haastava par 61 -rata.

Mestari vaihtuu

Avoimessa sarjassa mestarin vaihtuminen on jo ennen kilpailun alkamista varmaa. Jalle Stoor jää pois oikeastaan koko kauden vaivanneen käsivamman takia.

Mestarikandidaatteja sitten riittääkin. Esimerkiksi kaikki kausien 2011-2013 mestarit ovat paikalla.

2011 mestari Seppo Paju on ollut koko kauden erittäin vahva ja on tälläkin kertaa mestarisuosikki, jollei edellisviikon MM-urakka paina vielä jaloissa.

2012 Nokialla mestaruuden voittaneella Leo Piirosella on mahdollisuus ottaa kauden ensimmäinen iso voitto Lahdesta. Peli on ollut tasokasta koko kauden.

Tammisaaressa 2013 juhlinut Pasi Koivu pelaa nykyisillä kotinurkillaan ja on toki sen puolesta suosikkien joukossa. Pieni arvoitus on Koivun ainakin heinäkuun major-turnausten aikaan kadoksissa ollut heittovire.

Ja kun perään listataan hieman haastajia, esimerkiksi Juho Parviainen, Teemu Nissinen, Janne Hirsimäki sekä Arttu Sikanen, alkaa kuulostaa siltä, että edessä on erittäin tasokas kilpailu Suomen mestaruudesta.

Jyräävätkö nuoret naiset jälleen?

2014 Oulun kisoista mieleen jäi naisten sarjan ”nuorison” kaksoisvoitto. Henna Blomroos juhli mestaruutta ja Eveliina Salonen nousi toiseksi. Kokeneemmat kilpasiskot jäivät himmeimmälle mitalisijalle tai kokonaan korokkeen ulkopuolelle.

Onko tämäkin vuosi näiden esimerkiksi European Openissa parasta suomalaispeliä naisissa esittäneiden nuorten juhlaa, vai löytyykö haastajaa esimerkiksi Marianne Jakosen, Ellinoora Heikkilän, Jenni Eskelisen tai Hannele Määtän toimesta?

Jaossa ovat mestaruudet myös sarjoissa naisseniorit, seniorit-40, seniorit-50 sekä seniorit-60.

Näin seuraat

SM-kilpailuiden ensimmäinen kierros alkaa torstaina kello 8:00 ja mestarit ovat selvillä sunnuntai-iltapäivänä. Näin seuraat kilpailuja!

Kisasivut
Kisarata
Pelaajalista
Katsojaopas

Kuvagalleria
Instagram

Livetulokset
Lähtöajat0 kommenttia:

Jätä kommentti