"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Teemu Nissinen mukana kärkikahinoissa Scandinavian Openissa

9.7.2015 23:18

Kahden peräkkäisen eurooppalaisen Major-turnauksen värittämä kaksiviikkoinen on alkanut. Ennen ensi viikon massiivista Nokialla pelattavaa European Openia pelataan Skellefteåssa, Ruotsissa. Jo Scandinavian Openissa on mukana suuri osa maailman eliitistä.

Teemu Nissinen on kahden pelatun kierroksen jälkeen kärjen tuntumassa. Turnaus pelataan Skellefteåssa, Ruotsissa. Kisaradan ihannetulos on 67 heittoa.

Nissisen sijoitus on viides. Hänen tuloksensa kahden kierroksen jälkeen on 119 heittoa, mikä on 15 alle ihannetuloksen. Kärkipaikkaa pitäviin Yhdysvaltain Nikko Locastroon ja Jeremy Kolingiin Nissisellä on matkaa vain neljä heittoa.

Nissinen nousi viidenneksi, kun sateisessa säässä pelatulla toisella kierroksella tulostaso laski, mutta Nissinen pystyi lähes toistamaan avauspäivän 59:nsä. Nissisen toisen kierroksen tulos oli 60 (-7).

Yhdysvalloilla on kilpailussa kolmoisjohto. Kolmantena on hallitseva kolminkertainen maailmanmestari Paul McBeth. Toisen päivän parhaasta suorituksesta vastasi jaettuun kärkeen noussut Koling tuloksella 56 (-11).

Suomen Nils Iso-Markku on toiseksi paras suomalainen sijalla 11. 20 parhaan joukkoon 144 pelaajan avoimessa luokassa mahtuvat vielä jaetulla 18. sijalla olevat suomalaiset Matias Söderström ja vasta juniori-ikäinen Jasper Heino.

Naisten luokassa hallitseva Euroopan mestari Jenni Eskelinen on parhaana suomalaisena 7. Naisissa kilpailua johtaa USA:n Catrina Allen. Kakkosena on Allenin maannainen Sarah Hokom. Isäntämaa Ruotsin Sofie Sandström on kolmas.

Scandinavian Open, avoin, 2. kierros:

1. Nikko Locastro, USA, 115 heittoa (-19)
1. Jeremy Koling, USA, 115
3. Paul McBeth, USA, 116
4. Nathan Doss, USA, 118
5. Teemu Nissinen, 119

11. Nils Iso-Markku, 123

Naiset, 2. kierros:

1. Catrina Allen, USA, 141 heittoa (+7)
2. Sarah Hokom, USA, 148
3. Sofie Sandström, SWE, 152
4. Valarie Jenkins, USA, 153
5. Natalie Holloköi, SUI, 158

7. Jenni Eskelinen, 160

Kilpailussa pelataan kierros per päivä. Kilpailu alkoi keskiviikkona ja päättyy lauantaina. FGR raportoi kilpailusta huomenna perjantaina sekä lauantaina finaalin jälkeen.

Mikäli aikataulu kilpailussa pitää, kärkiryhmä lähtee liikkeelle 15:40 Suomen aikaa. Kolmen kärkiryhmän tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti PDGA Live Scoringin kautta

Tulokset
Kisasivut0 kommenttia:

Jätä kommentti