"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Haastattelussa Team Innovan Hannele Määttä

9.1.2015 13:33

Hannele Määttä on Team Innovan uusin pelaaja. Hannele lukeutuu kotimaisten pelaajien kärkikaartiin ja on tuttu näky palkintokorokkeella. Hänet tunnetaan parhaiten viime vuoden EM-kisojen pronssimitalistina. Kuluneena vuotena hän voitti myös kotimaisen NBDG pro-tourin naisten luokan kokonaiskilpailun, sekä kyseisen sarjan Turun osakilpailun.

1. Mitkä ovat tunnelmat Innovan tiimin tuoreena jäsenenä?
Fiilikset ovat todella hyvät! Uusi vuosi on startannut leveästi hymyillen. Tuki Innovan kaltaiselta sponsorilta saa minut tuntemaan itseni todella etuoikeutetuksi. Odotan innolla alkavaa kautta ja tulevia kisoja!

2. Mikä sai sinut valitsemaan Team Innovan?
Kun ensimmäisen kerran lähdin frisbeegolfia pelaamaan sain käteeni Innovan kiekkoja kokeiltavaksi. Tästä lähtien olen aina suosikkikiekkoni löytänyt Innovan valikoimasta. Ja aina ne ovat bägistäni löytyneet. Innovan asenne yrityksenä tätä lajia kohtaan sekä sen teami pelaajien asenne, siihen lisättynä huippuhyvät pelivälineet – kaikki vain on enemmän kuin kohdallaan. Olen hyvin ylpeä saadessani olla osa tätä teamiä.

3. Kerro FGR:n lukijoille frisbeegolfaaja Hannele Määtästä?
Olen 32-vuotias ja kotoisin Oulusta. Tälläkin hetkellä asustelen Oulussa, kaupungissa josta löytyy poikkeuksellinen määrä hyviä fribaratoja pelattavaksi. Olen pelannut frisbeegolfia nyt 2,5 vuotta. Kun aloin lajia harrastamaan aloitin käytännössä heti kilpailemisen. Sikäli tieni kisakentille on ollut varmasti erilainen kuin useimmilla pelaajilla.

Ammatiltani olen puualan artesaani, ja minulla on kaksi lasta jotka luonnollisesti täyttävät aika pitkälti kaiken aikani lajin ulkopuolella. Tänä talvena ajattelin kuitenkin ehtiä pitkästä aikaa vähän lumilautailemaan lajitreenailujen vastapainoksi. Yleensä kaikenlainen liikunta ja ulkoilmaharrastukset ovat mieleeni. Lapsesta asti olen harrastanut erilaisia urheilulajeja.

Vaikka olenkin frisbeegolfin pariin tullut vasta näin myöhäisellä iällä näen vahvuuksinani aidon intohimon lajia kohtaan, sinnikyyteni treenata kovasti ja jatkuvasti pyrkiä eteenpäin.

4. Mitkä on tavoitteesi kaudelle 2015?
Ehdottomasti tärkeimmät tavoitteet ovat oman pelin kehittämisessä. Vaikka aina tietysti on hienoa pärjätä kisoissa, mutta tällä kaudella tärkeimpänä pidän sitä että voisin kokonaisvaltaisesti nostaa omaa peliä uudelle tasolle. Mm. saada draiviin lisää pituutta ja lähipeli paremmaksi.

Lisäksi tavoitteena on pelata joitain uusia isoja kisoja joihin ei ollut viime kaudella mahdollisuutta osallistua. Joitakin uusia lisäyksiä siis kisakalenteriin viime kauteen verrattuna on luvassa. Tähtäimessä on menestyksekäs kausi joka toisi mukanaan kehitystä ja ison kasan lisää kokemusta.

5. Terveisiä FGR:n lukijoille?
Pakkasta ja lunta täällä meillä suomessa riittää, mutta muistakaahan silti treenailla ahkerasti. Kyllä se kevät ja kesä sieltä taas tulee! Kisoissa ja kentillä nähdään.

Toivon kaikille mahtavaa fribavuotta 2015!


0 kommenttia:

Jätä kommentti