"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Obsidian Discs – Uusi suomalainen frisbeegolf-kiekkojen valmistaja

7.8.2014 14:56

Obsidian Discs on vuonna 2014 perustettu uusi suomalainen frisbeegolf-kiekkojen valmistaja. Tavoitteena heillä on suunnitella ja valmistaa, niin materiaalien kuin lento-ominaisuuksienkin osalta, erinomaisia golfkiekkoja. Ryhmän jäsenillä on jo pidempiaikaista kokemusta lajin harrastamisesta, sekä koulutustausta fysiikasta, teollisesta muotoilusta ja tietojenkäsittelytieteestä. Läheiset suhteet paikallisen yliopiston kanssa ovat auttaneet kiekkojen suunnittelussa. Kiekkojen tuotantoa varten he tekevät yhteistyötä paikallisten muoviteollisuuden huippuyritysten kanssa.

Obsidian Discs on saanut myös paljon tukea frisbeegolfin harrastajilta. Pelaajat ovat kertoneet ideoitaan ja toiveitaan uusista kiekoista sekä testanneet prototyyppejä ennen niiden laajempaa julkaisua. Uuden valmistajan tärkeimmät arvot ovat kiekkogolfin harrastajien kuuntelu ja yhteisön todellisiin tarpeisiin vastaaminen. He yrittävät jatkuvasti löytää, keksiä ja kehittää erikoisempia materiaaleja sekä uusia valmistusmenetelmiä.

Tarkemmin uuteen valmistajaan voit tutustua Obsidian Discs kotisivuilla ja Facebookista.


0 kommenttia:

Jätä kommentti