"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

400 rataa!

1.8.2014 14:49

Tällä viikolla FGR:ään lisättiin kolme uutta rataa, jolloin ratojen kokonaismääräksi FGR:ssä muodostui tasan 400! Ratoja tulee lisää viikoittain ja uusista harrastuspaikoista pysyt parhaiten kartalla seuraamalla aktiivisesti FGR.fi -sivustoa, joka kokoaa kaikki Suomen frisbeegolfradat yhteen paikkaan.

Tulevana viikonloppuna voit vaikka käydä bongaamassa tämän viikon uudet radat:

B2 Sallatunturi frisbeegolf sijaitsee Sallatunturin eturinteillä, jossa korkeuseroa on 75 metriä. Mahtavat näkymät palkitsevat heittäjiä kierroksen aikana. Rata alkaa Kylpylähotellin takaa ja päättyy Keloravintolan viereen.

B3 Maksinharjun frisbeegolfrata kiertää Kestilän Maksinharjun pururadan ympäristössä käyden välillä soramontussa ja metsän puolella.

B3 Sonkajärven frisbeegolf on vanhan pururadan maastoon sijoittuva metsärata. Rata sijaitsee Sonkajärven keskustan välittömässä läheisyydessä.0 kommenttia:

Jätä kommentti