"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lisää kierrettävää. 400 rataa lähenee!

25.7.2014 16:23

European Masters saatiin kilpailtua Ruotsin Järvassa viime viikonloppuna ja nyt on taas aikaa tutustua uusiin kotimaisiin ratoihin sekä kasvattaa kierrettyjen ratojen määrää.

Tällä hetkellä huidellaan jo 397:ssä radassa, joten 400 rataa menee rikki piakkoin.

A2 Kusiaismäen frisbeegolfrata on uusi 20-väyläinen rata Saarijärvellä. Radan 10 ensimmäistä väylää soveltuvat myös aloittelijoille ja seuraavat 10 vaativillekin harrastajille. Radan väylät kulkevat Kusiaismäen hiihtokeskuksen ja Paavonrinteiden maastossa, josta on kauniit näkymät ympärillä aukeavaan Saarijärven metsämaastoon ja vesialueille.

B1 Hornhattulan frisbeegolfrata on ensimmäinen kunnallinen rata Porvoossa. Rata soveltuu hyvin myös perheille ja aloittelijoille.

C1 Hartola DiscGolfPark on uusi 9-väyläinen metsärata, joka soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Mäkinen maasto tarjoaa lisähaasteita korkeuserojen muodossa.

C2 Pylkönmäen frisbeegolfrata ei leveile pitkillä väylillä, mutta tiukkoja ne ovat, joten tarkkojen linjojen hallinta on valttia. Tarjolla on 9 väylää metsäisessä maastossa.

C3 Hollolan Hirven Frisbeegolfrata Maaseuturavintola Hollolan Hirven läheiselle pellolle vuonna 2013 perustettu frisbeegolfrata. Rata on suunnattu erityisesti aloittelijoille ja ensikertalaisille, mutta tarjonnee myös pirkutushaasteita kokeneemmille.

C3 Kirintövaaran frisbeegolfrata sijaitsee Kirintövaarassa, Kirikeskuksen laskettelurinteiden juurella, lipunmyynnin kohdalta katsottuna oikealla puolella. Radalla on yhdeksän väylää ja se kulkee Kirintövaaran metsäisellä rinteellä.

D3 Myllypuron frisbeegolfrata on Porin Prikaatin 6-väyläinen frisbeegolfrata.0 kommenttia:

Jätä kommentti