"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Sivustolle lisätty uusia ratoja!

4.7.2014 16:19

Sää näyttää lämpenevän viikonloppua kohti ja ensi viikolla lähennellään jo hellerajaa ainakin etelässä. Nyt on siis hyvä aika päivittää pelivälineet ajan tasalle ja tarkistaa, olisiko lähistölle ilmaantunut uusia frisbeegolfratoja.

Haapajärveltä löytyy uusi 18-väyläinen A1-rata Haaga DiscGolfPark, joka on rakennettu latuverkoston rinnalle kumpuilevaan metsämaastoon. Peuhu DiscGolfPark sijaitsee noin 160km päässä Haapajärveltä pohjoiseen. Rata on 9-väyläinen ja alueelta löytyy myös lämmittelykori puttailua varten sekä kahvio. Järvimaisemista pääsee nauttimaan Vaalan Manamansalossa, jonka lomakylän alueella sijaitseva maksullinen rata soveltuu koko perheelle. Kouvolan Harjunmäen frisbeegolfrata on 9-väyläinen hiekkakuopparata, jossa väyläpituudet vaihtelevat 42 metristä 90 metriin. Pernun frisbeegolfrata tuo Kalajoen alueen harrastajille yhdeksän väylää lisää pelattavaa metsäradalla.

Jos tulevan lauantain aikataulu näyttää tyhjältä, niin suunnaksi voi ottaa esimerkiksi DeliGood Vuokatti DiscGolfParkin, jonka avajaiskisa pelataan tuolloin ja radan vihkii käyttöön maailmanmestari Avery Jenkins. Ennen avajaiskisaa pidettävälle Avery Jenkinsin frisbeegolfklinikalle on vielä muutama paikka vapaana. Nyt ehdit vielä mukaan, jos toimit nopeasti!0 kommenttia:

Jätä kommentti