"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lemmensillanpuisto

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Varkaus, Joutenlahti, Lemmensillanpuisto Aloittelijaystävällinen puistorata lähellä kaupungin keskustaa. Väylät 1 - 7 + harjoituskori sijaitsevat Lemmensillanpuistossa ja väylät 8 - 12 Esa Pakarisen puistossa, Joutenlahden rannassa. Rajakatu kulkee väylien välissä.

Lue lisää

Varkaus, Joutenlahti, Lemmensillanpuisto

Aloittelija ystävällinen puistorata lähellä kaupungin keskustaa, silti rauhallisella paikalla.

Väylät 1 – 7 + harjoituskori sijaitsevat Lemmensillanpuistossa ja väylät 8 – 12  Esa Pakarisen puistossa, Joutenlahden rannassa. Rajakatu kulkee väylien välissä. Valtatie 5:tä on matkaa frisbeeradalle n. 1,5 km ja valtatie 23:ta matkaa n. 800

Viikkokisat sunnuntaisin klo 12:00, viikkokisoista vastaa Disc Golf Varkaus ry.

Disc Golf Varkaus ry:n löydät facebookista. Liittymällä seuran jäseneksi tuet seuran toimintaa ja saat alennuksia kiekko-ostoistasi. Seura järjestää viikkokisojen lisäksi kesäisin avoimia kisoja sekä pelkästään jäsenille tarkoitettuja kisoja, kuten seuran mestaruuskisat.

 

Ajankohtaista

26.03.2010
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Lemmensillantie
  78200 Varkaus


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2005

 • Korit

  DisCatcher

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Aki Teivainen, Disc Golf Varkaus ry

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Teamstore Varkaus / TimoSport
  Ahlströminkatu 25B 78250 VARKAUS puh. 040-7708855

Väyläkuvaukset

Lemmensillanpuisto, Varkaus

Väylä 1

Pituus 104 metriä. Par 3

Suora pitkä väylä. Heittopaikan edessä noin 15 metrin päässä pihlaja ja valotolppa joihin osuminen vaatii jo tarkkuutta. Pihlajien jälkeen luonnonnurmikenttä n. 70 m pitkä ja nousu kummulle jonka päällä kori. Kummun edessä kummallakin puolella pensaita. Heittopaikan vasemmalla puolella kulkeva tie on OB. Ennen heittoa muista tarkistaa kävelytie, kukaan ei halua kiekosta osumia!

Väylä 2

Pituus 72 metriä. Par 3

Heittopaikka kummun päällä. Koria suojelee 40m päässä raastava ruusupensaikko ja heti tämän jälkeen 3 kpl kuusia oikealla puolella ja vasenta reunaa suojelee puurivistö, jonka juurella kori.

Väylä 3

Pituus 88 metriä. Par 3

Kori on kummun takana suunnilleen väylän 2 heittopaikan takana, ei näy heittopaikalta. Puita edessä koko matkalla. Koria suojelee kolme massiivista puuta pyöreähköllä oksistollaan.

Väylä 4

Pituus 76 metriä. Par 3

Heittopaikka sijaitsee kävelytien vieressä. Edessä vas. kummun päällä on heittopaikkaan nähden poikittaisia puupensaita ja oikealla 3 korin pyöreähköt puut. Kauempana on puita ja niiden takana on kori. Aloituspaikalta katsottuna rinteessä oleva puskalinja osoittaa korille päin.

Väylä 5

Pituus 71 metriä. Par 3

Vasemmalla on parkkipaikka ja korin takana koivuja rivissä junanradan suuntaisesti. Heittopaikalta n. 65 metrin päässä on mäntyjä rivissä ja niiden takana on kori. Parkkipaikka sekä korin takana kulkeva oja on OB.

Väylä 6

Pituus 79 metriä. Par 3

Kapea ja matala väylä. Oikealla puolella kepein merkitty mando linja, lyhtypylvään jälkeinen koivu tulee kiertää vasemmalta. Jos menee väärältä puolen mandoa on drop zone merkitty kepillä, heitto kepin ja puun välistä. Väylän vasen reuna merkitty OB kepein. Kori mandon jälkeen oikealla.

Väylä 7

Pituus 111 metriä. Par 3

Kapea ja puinen väylä. Vasemmalla oja, jonka reunamat puustoa ja pensaikkoa. Kori kolmen poppelin takana, korin takana pensaikkoa. Heittopaikalta korille kulkee polku. OB raja merkitty valkoisilla kepeillä.

Väylä 8

Pituus 70 metriä. Par 3

Oikealla järvi, ja muutamia matalia puita. Heitto puiden välistä ja puskan ylitse. Väylän puolessa välissä vasemmalla koivuja, oikealla männikköä. Kori rinteessä, koivujen varjossa. Heittopaikalta vasemmalla kulkeva Rajakatu ja korin takana kulkeva Laiturikatu on OB.

Väylä 9

Pituus 87 metriä. Par 3

Heittopaikalta vasemmalla koivuja, oikealla tuija-pensaita joiden keskellä 12. väylän kori. Kori kuusikon takana, korin oikealla puolella avointa nurmikenttää. Oikealla järvi, jonne kiekot saattavat karata ja vasemmalla Laiturikatu, joka myös OB

Väylä 10

Pituus 79 metriä. Par 3

Kori heittopaikalta katsottuna oikealla. Matalalla oleva oksisto pitää huolen, että kiekot eivät karkaa liian ylös.

Väylä 11

Pituus 67 metriä. Par 3

Lyhyt väylä, kori puiden keskellä. Lähestyminen järven reunaa myötäille vasemmalta tai matalalla liitävä heitto korille oikealta.

Väylä 12

Pituus 67 metriä. Par 3

Tämä rata kulkee rannan suuntaisesti, kori tuija-pensaiden keskellä. Oikealla puolella muutamia koivuja, sekä kiekkoja imevä lyhtypylväs. Koko vasen alue järveä, jonne on lukemattomia kiekkoja mennyt palaamatta.

Yksi arvostelu radalle “Lemmensillanpuisto

Vastaa