Heeeei, sehän olis viikkiskausi niinku NY!

tiistaina 7. toukokuuta 2013

TFS:n viikkokilpailut polkaistiin käyntiin eilen maanantaina Vihiojalla. Huomenna keskiviikkona kilpaillaan Epilässä. Molemmat kisat alkavat klo 18, ilmoittautuminen aukeaa ainakin nyt ensimmäisellä kerralla kuulemma  “1745, tai siis sitten kun oon paikal” (terveisin TD-Janne) :)

Sarjoina pelataan edelliskesän tapaan raakatulos ja tasoitus. Raakatuloskisaan osallistuvilta maksu on 2e/kerta. Tasoituskisa on ensimmäisellä osallistumiskerralla ilmainen, ja sen jälkeen 2e/kerta. Tällä kaudella holareista kisataan erillismaksulla. Maksamalla euron per kisa saat osallistua holaripotin tavoitteluun. Naisten sarja palkitaan erikseen, mikäli paikalla on vähintään kaksi naista.

Lisätiedot www.tfs.fi/viikkokisat

Vihnulla pelataan viikkiksiä, tuu sääkin!

tiistaina 10. toukokuuta 2011

Vihiojan viikkokisakausi starttasi maanantaina 2. päivä toukokuuta ja toiset kisat pelattiin eilen (9.5.). Rata on hyvässä kunnossa ja heittäminen on mukavata. Tasoituksellisissa viikkokisoissa leijonanosa postista menee omaa tulosta suhteellisesti parantaneille eli omalla taitotasolla ei niinkään ole väliä, koska kehittymisestä pokkaa parhaat karkkirahat. Ensimmäisellä kerralla saa itselleen tasoituksen, eli ei tarvitse edes maksaa 2 osallistumismaksua, ellei halua osallistua raakatuloskilpailuun.

 

Antti "Hege" Heikkilä oli voiton päivänä (9.5.) pelatuissa viikkiksissä hurjassa iskussa polvileikkauksen takia väliin jääneen 2010-kauden jäljiltä

Antti "Hege" Heikkilä oli voiton päivänä (9.5.) pelatuissa viikkiksissä hurjassa iskussa polvileikkauksen takia väliin jääneen 2010-kauden jäljiltä

Seuraavat viikkokisat pelataan taas ensi maanantaina ja paikalla kannattaa olla viimeistään 17.50 että ehtii ajoissa ilmoittautumaan ja vaihtamaan kuulumiset. Viikkokilpailut järjestää DiscGolfClubTampere ja kisoja sponssaa Zone Disc Golf, joka on auki aina ennen viikkiksiä klo 16.30-17.30.

Ensimmäisten viikkisten tunnelmia voi haistella tästä komiasta pätkästä:

 

Ja älä huoli, siellä on nyt jo paljon vihreämpää! Nähään vihnulla!

Vihiojalla löytökiekkolaatikko

perjantaina 24. syyskuuta 2010

Vihiojan legendaarinen frisbeegolfrata on saanut viimein löytökiekkolaatikon. Iso hanska Kujansuun Kristianille joka oma-aloitteisesti boksin nikkaroi. Laatikko löytyy opastetaulun yhteydestä ja sitä tyhjennetään noin kolmen viikon välein nyt hiljaisempana aikana. Tiedot löytyneistä lätyistä tulee esille DGCT:n foorumille. Viikkokisa-aikana boksia tullaan raottamaan aina maanantaisissa viikkiksissä, eli silloin pääse ihmettelemään että olisko joku viimein palauttanut sinne sen kauan kadoksissa olleen mustan first run tachyonin.

Komia on!

Boksi siis paikallaan, ottakaa käyttöön olkaa hyvä.

-TKNS

Vihiojan viikkokisakausi ohi, seuranmestaruuskilpailut lauantaina Epilässä.

tiistaina 14. syyskuuta 2010

Eilen (maanantai 14.5) käytiin Vihiojan B-radalla kauden viimeiset viikkokisat melko kosteassa säässä. Viimeisten viikkisten voittajaksi kruunautui Jussi Meresmaa kahden kierroksen yhteistuloksella 12 alle parin. Kovasta yrityksestä huolimatta tuntuvaksi kauden aikana kasvanut holaripotti jäi loppukauden osalta korjaamatta.

DGCT:n seuranmestaruuskilpailut pidetään lauantaina Epilän uusitulla fribaradalla. Formaatti on kunnianhimoinen 4×12 väylää, joista osa pelataan kiinteällä, osa väliaikaisella layoutilla. Kilpailuun ovat tervetulleita kaikki DGCT:n kauden 2010 jäsenmaksun maksaneet. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta järjestävä taho toivoo että ainakin sellaiset jotka varmasti ovat tulossa kisaamaan ilmoittaisivat siitä etukäteen seuran foorumilla. Lisätietoa aiheesta DGCT:n sivuilla.

Kisakausi vihnulla ohi, puneakin harmittaa.

Koittakaahan pärjätä läpi hyisen syksyn ja talven, se on kohta kesä taas!

-teknis

Videoraporttia Vihiojan kauden ensimmäisistä viikkiksistä

tiistaina 18. toukokuuta 2010

Meinasin kirjoitella lyhyen raportin elisistä viikkiksistä, mutta kiitos John Voyagerin, minun ei tarvitse.

katsokaa siis oheinen video

Kauppias voitti, kelit oli loistavat, väkeä oli raikkaasti ja ens viikolla uudestaan.

kiittimoi,

-teknis

Ps. Niijoo! viikkiksistä tehtiin juttu myös radio 957:an. Tsekkaa se täältä!

Vihnun sikalegendaariset viikkikset 17.5.2010

perjantaina 14. toukokuuta 2010

Talkoot on nyt tältä erää talkoiltu ja on aika pyöräyttää viikkokisakausi käyntiin!

Maanantaina 17.5.2010 kisataan siis kauden ensimmäiset viikkikset. Kilpailut alkaa ilman äänimerkkiä klo 18, mutta paikalle on syytä raahautua viimeistään varttia vaille mikäli haluaan skaboihin mukaan. Pelataan pari kierrosta ja veivataan porukka paremmuusjärjestykseen puolivälissä. VIP-pysäköinti normaalisti.

Tällä kerralla otetaan tasoitustulokset uudelta B-radalta, eli lyhyemmältä layoutilta. Koska tasoituspottia ei ensimmäisissä kisoissa jaeta, niin kisat ovat kaikille ilmaiset. Mikäli kauitenkin haluaa pelata raakatuloksesta, niin taksa on pari euroa / naama. Maksamalla parin euron kisamaksun olet mukana myös hole-in-one kisassa. Mikäli siis et maksa kisamaksua ja täräytät holarin, niin taskusi pysyvät aivan yhtä tyhjänä kuin ne oli jo tullessa.

Ohessa aidon ja alkuperäisen John Voyagerin tuottamaa rataesittelyvideota uudesta vihnun layoutista. Videolla mukana viihdyttämässä mm. Kalakauppias, Kote ja Puheenjohtaja.

Jatkossakin viikkikset aina maanantaisin klo 18.

PS. Tsekkaa rataprofiilin ”tulosta ratakartta” -linkistä Vihnun uusi kartta.

-teknis

Vihnun talkoot, menneet ja tulevat (helatorstai)

maanantaina 10. toukokuuta 2010

Viikonlopun talkootouhuilut hoidettiin kunnialla, vaikkakin melko heikolla miehityksellä. Pidempää raporttia viime viikonlopun duunailuista voit lukea maailman ylivoimaisimman frisbeeseuran, DGCT:n blogista.

Isoimmat saatiin siis tehtyä, mutta vähän jäi tehtävääkin. Helatorstaina (13.5) mennään vielä kaivamaan väyläopasteet paikoilleen. Mukana kasa lapioita ja lihaksia, joista osa kuuluu sinulle! Tule siis mestoille torstaina klo 11, niin saadaan opasteet paikoilleen ja päästään pistään heti kärkeen kierrosennätyksiä uusiksi. Kelienkin pitäis olla aika hyvät, taino lämpimät nyt ainakin.

Ohessaa kuvaa uudesta seiskan tiistä keväisessä lonkerokelissä (kylmä, märkä ja syvän harmaa)

seiskan uusi tii

Loppuun vielä malliksi pikku teaseria uusista väyläopasteista, tämä myös seiskalta:

© Jussi Meresmaa 2010

Vihnun talkoot niinku ny! Ja lauantaina kanssa.

perjantaina 7. toukokuuta 2010

Tietoa talkoissa pukkaa aivan riittävän ajoissa, eli vihiojan kunnostustalkoot tänään perjantaina (7.5) klo 12 -> sekä huomenna lauantaina (8.5) klo 12->

Olisi hienoa saada edes nyt sitten huomenna muitakin kuin Eagle ja Kauppias. Omia työvälineitä saa ja pitää ottaa mukaan mikäli sellaisia löytyy.

John Eglen laatima talkoiluohjelma ohessa:

1) #9 tii kehikko ja matto
2) #5 kaksi tiitä ja matot
3) #7 tii ja matto
4) vaihtoehtoiset korinpaikkat parille väylälle
5) #2 laattatiin uudelleen suuntaus

Näillä eväillä saadaan rata taas pelattavaan kuntoon. Sitten kun saadaa opastaulut painettua niin pitää ottaa uusi sessio niiden maahan kaivamiseksi.

Paikalle saa tulla kaikki joita kiinnostaa. Tää on kaikkien vihnulla pelaavien kunnia-asia!

Vihiojalla vihertää!

maanantaina 12. huhtikuuta 2010

Kuka näitä otsikkoja keksii..?

Näkymää kakkosväylälle talven aikana istutetuista puista.

Jep. Edellisessä postauksessani kirjoittelin että Vihiojan rata olisi pelikiellossa talkoisiin asti, mutta ettehän te pässinpäät kuunnelleet. Ei vaineskaan, kyllä siellä pelata saa, kunhan on nätisti eikä sudittele ja kikkaile ylimääräistä, jotta nurmikko pääsee kasvamaan vehreänä kesälläkin. Käytännössä siis: mopoilla ajetaan teillä ja putit pistetään mukiin, niin ei tarvi pyöriä häpeissään siinä korin alla mutavellissä ylimääräistä. Suosittelemme käyttämään myös hiekkateitä niin paljon kun mahdollista. Vaikka olisikin vetänyt kumpparit jalkaan niin ei niistä tarvi yrittää väkisin ottaa kaikkea irti. Jos puolestaan omistaa sukelluspuvun niin Jokiemme Helmestä Vihiojasta on varmasti kalastettavissa kiekko jos toinenkin, sillä nyt tulvii eikä olla edes Pohjanmaalla. Märkää on muutenkin joka paikassa ja pari pientä kasaa luntakin tuli sieltä täältä vastaan. Ja sitä mutaa.. sitä on kaikkialla. Tästä kaikesta huolimatta kyllä toi fribagolffin pelaaminen vihnulla on ihan h****tin kivaa! Luonnollisesti huomattavasti kivempaa kuin millään muulla radalla Suomessa. Onhan kyseessä Vihnu, suomalaisen frisbeegolfin alfa, beeta ja omega.

Lopetan tämän postauksen iltakiessin kuvasaldoon:

”uusi” kakkosväylä näyttää tältä.

Vihioja tulvii, missä majavat?

kutosväylä on aika kuumottava ojan takia.

Seiskan tii on mennyt roudasta rullalle.

Ps. Talkoot edelleen tulossa, infotaan kun tiedetään lisää.

Pelailkaahan apinat nätisti,

-Teknis

Vihioja on ihmemaa!

keskiviikkona 24. maaliskuuta 2010

Tervetuloa seurailemaan Vihiojan frisbeepuiston blogia!

Vihnuhan on ehdottomasti yksi Suomen perinteikkäimmistä radoista ja siellä ovat ensikosketuksensa lajiin saaneet monet Suomenmestarit. Kaupunginsedät yllättivät talven aikana Vihiojan frisbeegolfradan käyttäjät ja ylläpitävän seuran DGCT:n istuttamalla kyselemättä puita korien eteen ja ties minne. Tästä syystä johtuenkin DGCT järjestää viikolla 17 radalla talkoot, joiden tarkoituksena on remontoida rata uuteen uskoon. Mikäli haluat tulla jättämään kädenjälkesi tämän kansallisaarteen uuteen layouttiin, niin lisätietoja talkoista löydät seuran foorumilta. Tulemme myös informoimaan talkoista lähempänä tässä blogissa, kun tietoa on paremmin tarjolla. Talkoopäivämäärään asti Vihiojanpuiston rata on pelikiellossa, jotta

  1. Nurmikko pystyy palautumaan talvesta ja päästään kesälläkin paiskomaan fribaa vehreällä vihnulla
  2. Kaupungin istuttamia puita ei tapeta heti kärkeen, joka voisi riskeerata mahdollisuuden säilyttää puistossa tämä legendaarinen rata

Mikäli siis olet Tampereelta tai liikut täälläpäin ja fribakättä alkaa kolottamaan ennen talkooajankohtaa, ota suunnaksi Epilän frisbeegolfpuisto tai lähde samalla vauhdilla Kuulaaksoon asti.

Hyvää fribakevättä toivotellen,

-JVL