"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Saavutukset

Saavutukset mittaavat frisbeegolfharrastajan kokemusta pelattujen ratojen määrällä. Frisbeegolfradat.fi-sivuston käyttäjät voivat saavuttaa eri tasoja pelaamalla mahdollisimman usealla radalla.

Käyttäjän tasosta kertoo profiilissa näkyvä tunnus. Tunnus määritellään pelattujen ratojen määrän perusteella, ja se vaihtuu käyttäjän saavutettua tietyn rajapyykin. Alla yksityiskohtaisempaa tietoa saavutuksista.

badge_noviisiNoviisi – 1-9 pelattua frisbeegolfrataa

Noviisi on löytänyt uuden hienon lajin. Hän on luultavasti ehtinyt jo pelata enemmänkin, mutta pääsääntöisesti vain lähialueen radoilla.

badge_harrastajaHarrastaja – 10-29 pelattua frisbeegolfrataa

Harrastaja on jo ehtinyt käydä useammalla radalla. Kenties hän on käynyt pelaamassa kauempanakin, joko tarkoituksella katsastamassa kiinnostavan radan, tai kiekot ovat vain kulkeneet mukana lomareissulla.

badge_aktiiviAktiivi – 30-69 pelattua frisbeegolfrataa

Aktiivi reissaa hieman pidemmällekin löytääkseen uusia frisbeegolfkokemuksia. Kutsuvia ratoja löytyy sieltä täältä, mutta aika ei millään riitä kaikilla käymiseen.

badge_pro Pro – 70-149 pelattua frisbeegolfrataa

Pro:lle frisbeegolf on elämäntapa. Ratabongailu on merkittävä osa lajin viehätystä, eikä niitä samoja vanhoja naapuruston ratoja jaksa enää hinkata päivittäin. Viikonlopun fribamaratoonit toisella puolella Suomea ovat vähintään vuotuinen perinne.

badge_mestariMestari – 150-249 pelattua frisbeegolfrataa

Mestarit painivat aivan omassa sarjassa. Vapaa-aika vierähtää helposti uusia ratoja kolutessa.

badge_guruGuru – 250+ pelattua frisbeegolfrataa

Guru elää ja hengittää frisbeegolfia. Uudet radat on nähtävä, olivat ne sitten lähellä tai kaukana. Sää, vuoden- tai kellonaika ei ole este lajista nauttimiselle. Olisi valmis harrastamaan tunturivaellustakin, jos Haltin huipulta löytyisi rata.