"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Tietosuojaselosta

Frisbeegolfradat.fi:n tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste (Viimeisin muutos 24.5.2018)
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen versio
EU General Data Protection Regulation (GDPR)

Yleistä tietosuojaselosteesta

Frisbeegolfradat arvostaa asiakkaidensa oikeuksia. Tällä tietosuojaselosteella haluamme mahdollisimman selkeästi antaa tiedon sivustomme käyttäjille henkilötietojen käsittelystä. Rekisteröitymällä verkkosivustollemme hyväksyt tietosuojaselosteen. Rekisteriin kertyy tietoja sivuston käyttäjiltä, sivuston käytöstä ja analytiikasta. Käytämme tietoja hyvän käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen. Mikäli haluat lisätietoja niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tutustuthan myös tietosuojavaltuutetun sivustoon, josta löydät kattavan tiedon EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta: http://www.tietosuoja.fi/fi/

Rekisterinpitäjä

Innova Champion Europe Oy
PL 25 33731 Tampere
Y-tunnus 1723737-0

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
info@fgr.fi
+35810 231 2550

Mitä tietoja keräämme käyttäjistä?

Tietojen kerääminen perustuu käyttäjien antamiin tietoihin. Tietoja kerätään käyttäjältä itseltään rekisteröitymisen yhteydessä. Lisäksi analytiikkamme kerää tietoja automaattisesti käyttäjän käyttäessä verkkosivujamme. Tällaisia ovat esimerkiksi IP-osoite, selaintyyppi, istunnon aika ja kesto.

Muita keräämiämme tietoja ovat käyttäjän nimi, sähköpostiosoite, kiinnostuksen kohteita, viestit käyttäjältä (kommentit ja arviot), sivuston käytön analytiikka, selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot

Mihin käytämme henkilötietoja?

Henkilötietojen käyttötarkoituksena on käyttäjäsuhteen hoitamiseen liittyvät asiat, kuten käyttäjärekisterin ylläpitäminen. Tietoja voidaan käyttää Frisbeegolfradat.fi:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Lisäksi Frisbeegolfradat voi suunnata markkinointiansa ja mainontaansa asiakastietojen perusteella kolmansien osapuolten kautta rekisterin käyttäjilleen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. Käytämme vain tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita.

Henkilötietojen suojaus ja säilytys

Rekisterin tiedot on tallennettu järjestelmään, jonka käyttämiseen vaaditaan henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Järjestelmä on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Rekisterin tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan hyviä tietosuojakäytäntöjä.

Lainsäädännön ja turvallisuuden vuoksi joitain tietoja säilytetään pidemmän aikaa, niiltä osin kuin se on tarpeellista laissa asetettujen velvollisuuksien ja vastuiden toteuttamiseksi. Mikäli käyttäjän pyynnöstä tietoja poistetaan rekisteristämme, tietoja ei voida palauttaa.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin on pääsy vain valituilla rekisterinpitäjän työntekijöillä henkilökohtaisilla tunnuksilla. Käytämme luotettuja kolmansia osapuolia verkkokauppamme kehittämiseen ja markkinointiin.

Käyttäjien oikeudet

Käyttäjänä sinulla on oikeus päästä tarkastelemaan henkilötietojasi, pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisua tai poistamista. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista sekä saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista, mikäli esimerkiksi haluat siirtää tietosi toiseen järjestelmään. Voit pyytää Frisbeegolfradat.fi:n rekisteriin tallennetut tiedot ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin toimitamme ne sinulle 30 vuorokauden sisällä yhteydenotosta. Mahdollisissa tietosuojarikkomuksissa sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Henkilötietojen luovutus kolmansille osapuolille

Joitain välttämättömiä tietoja saatetaan luovuttaa kolmansille osapuolille, taataksemme sivuston toimivuuden ja laadukkaan markkinoinnin.

Käyttäjätietoja käytetään myös analytiikkatarkoituksissa. Hyödynnämme selaustietoja yhteistyökumppanien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle hyvän käyttäjäkokemuksen. Käytämme vain tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille.

Evästeiden käyttö

Frisbeegolfradat käyttää evästeitä. Evästeet ovat internetselaimen ja palvelimen välisiä pieniä tekstitiedostoja. Evästeille on määritelty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa ne. Evästeitä käytetään markkinoinnin kohdentamiseen, analytiikkaan sekä sivuston toimivuuteen. Frisbeegolfradat käyttää verkkosivullaan mm. Googlen ja Facebookin työkaluja. Molemmat palvelut käyttävät evästeitä anonyymisti.
Google Analyticsistä voit lukea lisää täältä: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Tietosuojaselosteen muutokset

Lainsäädännön muutoksien johdosta tai palvelumme kehittämisen takia tätä tietosuojaselostetta saatetaan muuttaa.