"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Ratamestarit

Ratamestarit ovat frisbeegolfradat.fi:n kantava voima.

icon_ratamestariKoska FGR-tiimin on mahdotonta ylläpitää kaikkien Suomen ratojen tietoja siten, että ne olisivat mahdollisimman hyvin ajan tasalla, on lähes jokaisella radalla oma ratamestari, joka pitää huolta siitä, että etsimäsi tieto on tuoretta ja paikkansapitävää. Ratamestarina palvelussa voi toimia joko yhdellä tai useammalla radalla, yksin tai muiden avustuksella. Etenkin paikalliset seurat toimivat monella radalla ratamestareina yhteistyössä. Ratamestarin tehtäviin kuuluvat mm. radan tietojen ajantasalla pitäminen, radan kuvien lisääminen ja tietojen ylläpito. Ratamestarit myös voivat halutessaan moderoida käyttäjien jättämiä kommentteja.

Kukin ratamestari toimii sivustolla luonnollisesti omana itsenään ja frisbeegolfradat.fi ei ota kantaa ratamestarien tuottamaan sisältöön muuten kuin ongelmatilanteissa. Kunkin radan profiilisivulta löydät aina kyseistä rataa päivittävän ratamestarin nimen. Mikäli omalta radaltasi puuttuu nimi tästä kentästä ja uskot että voisit itse tätä roolia hoitaa, niin ota yhteyttä meihin ja sovitaan hommat kuntoon. Ilman ratamestarien panostusta näiden sivujen ylläpitäminen ei olisi mahdollista tällä tasolla. Frisbeegolfradat.fi:ssä on useita ratoja, joilta puuttuu ratamestari. Lista näistä radoista on saatavilla täällä.

Ratamestari voi muokata omien ratojensa ratatietoja täällä.

Kun seuraavan kerran näet jonkun sivustolla ratamestarina toimivan henkilön frisbeegolfradalla, tervehdi häntä vähän tavallista suuremmalla kunnioituksella. Hän tekee tärkeää konkreettista työtä tämän hienon lajin eteenpäinviemiseksi.