"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Sieravuori Open tulee taas!

16.5.2014 10:16

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Sieravuori Open -frisbeegolftapahtuma saa jatkoa lauantaina 14.6.2014. Luvassa on toiminnantäyteinen päivä frisbeegolfin parissa.

Tapahtuma käynnistyy frisbeegolfklinikalla, jonka opastajana lajin Suomenmestari Pasi Koivu. Klinikassa pureudutaan heittotekniikoihin ja niiden kehittämiseen. Klinikka sopii erittäin hyvin kaiken tasoisille harrastajille.

Päivän kruunaa 2nd Sieravuori Open. Kilpailussa on jaossa Oakley tuotepalkintoja (yhteensä yli 1000 euron arvosta) parhaiten sijoittuneille kilpailijoille. Kisassa pelataan kaksi kierrosta Sieravuori DiscGolfParkin radalla yhteislähdöillä. Ensimmäinen kierros pelataan arvotuissa ryhmissä, jonka jälkeen ryhmät jaetaan tulosjärjestykseen toiselle kierrokselle. Kilpailussa järjestetään avoimen sarjan lisäksi myös naisten ja nuorten (juniorit-16) -sarjat, jos näihin sarjoihin ilmoittautuu vähintään 3 osallistujaa/sarja.

Tapahtuman ohjelma:
Klo 12:00-14:30 Frisbeegolfklinikka, ohjaajana Suomen mestari Pasi Koivu. (Enintään 20 osallistujaa.)
Klo 14:30-15:30 Tauko.
Klo 15:30-16:30 Ammattilaishaaste. Testaa taitojasi Pasia vastaan!
Klo 16:30-19:00 Sieravuori Open. Kahden kierroksen mittainen frisbeegolfkilpailu. (Enintään 48 osallistujaa.)

Klinikan osallistumismaksu on 20 euroa, mikä sisältää myös osallistumisen Sieravuori Open -kilpailuun. Pelkän Sieravuori Open -kilpailun osallistumismaksu on 10 euroa. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, mutta ilmoittauduthan ajoissa mukaan, niin mahdut varmasti!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@sieravuori.fi. Käytä viestissäsi otsikkoa: “Sieravuori Open frisbeegolf”.

Voit myös majoittautua tapahtumapaikalla. Lisätietoja Sieravuoren verkkosivuilla.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *