"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Sieravuori Open 8.6.

26.5.2013 21:58

Viime vuonna valmistuneessa Sieravuori DiscGolfParkissa järjestetään Sieravuori Open -frisbeegolftapahtuma lauantaina 8. kesäkuuta. Luvassa on toiminnantäyteinen päivä frisbeegolfin parissa.

Tapahtuma käynnistyy frisbeegolfklinikalla, jonka opastajana toimii Jussi Meresmaa. Klinikassa pureudutaan heittotekniikoihin ja niiden kehittämiseen. Klinikka sopii erittäin hyvin kaiken tasoisille harrastajille. Klinikkaan osallistujille on järjestäjän puolesta varattu kiekot klinikan ajaksi.

Päivän kruunaa Sieravuori Open. Kilpailussa on jaossa mojova potti tuotepalkintoja (yhteensä yli 800 euron arvosta) parhaiten sijoittuneille kilpailijoille.

Kisassa pelataan kaksi kierrosta Sieravuori DiscGolfParkin radalla yhteislähdöillä. Ensimmäisen kierros pelataan arvotuissa ryhmissä, jonka jälkeen ryhmät jaetaan tulosjärjestykseen toiselle kierrokselle. Kilpailussa järjestetään avoimen sarjan lisäksi myös naisten ja nuorten (juniorit-16) -sarjat, jos näihin sarjoihin ilmoittautuu vähintään 3 osallistujaa/sarja.

Tapahtuman ohjelma:
Klo 12:00-14:30 Frisbeegolfklinikka, ohjaajana Jussi Meresmaa. (Enintään 20 osallistujaa.)
Klo 14:30-15:30 Tauko.
Klo 15:30-16:30 Ammattilaishaaste. Testaa taitojasi Jussi Meresmaata vastaan!
Klo 16:30-19:00 Sieravuori Open. Kahden kierroksen mittainen frisbeegolfkilpailu. (Enintään 36 osallistujaa.)

 

Klinikan osallistumismaksu on 10 euroa, mikä sisältää myös osallistumisen Sieravuori Open -kilpailuun. Pelkän Sieravuori Open -kilpailun osallistumismaksu on 5 euroa.

Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, mutta ilmoittauduthan ajoissa mukaan, niin mahdut varmasti! Lisätietoja tapahtumasta saat tapahtuman facebook-sivuilta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse: info at sieravuori.fi. Käytä viestissäsi otsikkoa: “Sieravuori Open frisbeegolf”.

Voit myös majoittautua tapahtumapaikalla. Lisätietoja Sieravuoren verkkosivuilla.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *