"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

III SIERAVUORI OPEN by Oakley

4.6.2015 12:18

Kolmatta kertaa järjestettävä Sieravuori Open -frisbeegolftapahtuma saa jatkoa lauantaina 13.6.2015. Luvassa on toiminnantäyteinen päivä frisbeegolfin parissa.

Tapahtuma käynnistyy frisbeegolfklinikalla, jonka opastajana lajin Suomenmestari Pasi Koivu. Klinikassa pureudutaan heittotekniikoihin ja niiden kehittämiseen. Klinikka sopii erittäin hyvin kaiken tasoisille harrastajille.

Päivän kruunaa 3rd Sieravuori Open. Kilpailussa on jaossa Oakley tuotepalkintoja (yhteensä yli 1500 euron arvosta) parhaiten sijoittuneille kilpailijoille. Kisassa pelataan kaksi kierrosta Sieravuori DiscGolfParkin radalla yhteislähdöillä. Ensimmäisen kierros pelataan arvotuissa ryhmissä, jonka jälkeen ryhmät jaetaan tulosjärjestykseen toiselle kierrokselle. Kilpailussa järjestetään avoimen sarjan lisäksi myös naisten ja nuorten (juniorit-16) -sarjat, jos näihin sarjoihin ilmoittautuu vähintään 3 osallistujaa/sarja.

Tapahtuman ohjelma:
Klo 12:00-14:30 Frisbeegolfklinikka, ohjaajana Suomen mestari Pasi Koivu. (Enintään 20 osallistujaa.)
Klo 14:30-15:30 Tauko.
Klo 15:30-16:30 Ammattilaishaaste. Testaa taitojasi Pasia vastaan!
Klo 16:30-19:00 Sieravuori Open. Kahden kierroksen mittainen frisbeegolfkilpailu. (Enintään 48 osallistujaa.)

Klinikan osallistumismaksu on 20 euroa, mikä sisältää myös osallistumisen Sieravuori Open-kilpailuun. Pelkän Sieravuori Open-kilpailun osallistumismaksu on 10 euroa. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, mutta ilmoittauduthan ajoissa mukaan, niin mahdut varmasti!

Lisätietoja tapahtumasta saat tapahtuman facebook-sivuilta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@sieravuori.fi. Käytä viestissäsi otsikkoa: “Sieravuori Open frisbeegolf”.

Voit myös majoittautua tapahtumapaikalla. Lisätietoja Sieravuoren verkkosivuilla.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *