Jari Madekivi Rekikoski Tourin ykkönen

19.8.2012 00:03

Sastamalan Äetsässä ja Huittisten Rekikoskella heitettiin lauantaina kaksiosainen kilpailu, jonka kaikkien neljän kierroksen tulokset laskettiin lopputuloksiin. Kisa aloitettiin Kemiran alueella olevalta Äetsän radalta. Aamun sankka sumu ehti hälvetä juuri sopivasti kilpailun alkuun mennessä ja auringon esiin tultua koko kilpailu vietiin läpi hienossa ja lämpimässä säässä.

Äetsän osuus meni Vampulan Urheilijoiden tahdissa sillä seitsemän ensimmäistä sijaa miehitettiin VU:n miehillä. Kärjessä oli Teemu Mäkelä (48/-8) yhden heiton erolla Jari Madekiveen ja Aleksi Mäkelään (49/-7). Top 9 mahtui neljän heiton sisään.

Huittisissa jatkettiin tunnin ruokapaussin jälkeen ja poolit jaettiin uudelleen tuloslistan mukaan. Rata muuttui avarasta puistokentästä ahtaaseen metsärataan, joka muokkasikin kilpailun tilannetta. Hienoimmat suoritukset tekivät Mika Vainio, Riku Anttila ja Kimmo Lehtonen. Rekikosken kilpailuennätystä (-11) hallussaan pitävä Vainio heitti jälleen kovan sarjan (-8) nousten sijalta 19 palkinnoille asti. Lehtonen nousi -5 tuloksella kisan kuudenneksi ja Anttila samaisella -5 tuloksella kakkoseksi. Jari Madekivi oli kuitenkin päivän hahmo heittäen ainoastaan kaksi bogeya. Tällä suorituksella irtosi Rekikoski Tour ’12 voitto kahden heiton erolla.

Kiitokset kaikille osallistujille. Tour oli varsin onnistunut ja jatkoa seuraa ensi vuonna!

Tulokset (Ratakohtaiset tulokset omilla välilehdillä)