"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Haunisten frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Haunisten rata on metsäinen, nykyään 18-väyläinen rata Raisiossa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Santaojantie 74
  21200 Raisio


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  harjoituskori(t)

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Paikallissää

Pilvistä
Keskiviikko 12/19 10%
Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Alin lämpötila -4ºC.
Pilvistä
Huomenna 12/20 10%
Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Ylin lämpötila -2ºC. Tuuli ESE, nopeus 15−25 km/h.

Väyläkuvaukset

Haunisten frisbeegolfrata

Väylä 1

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 166 metriä. Par 4

Väylä 11

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 12

Pituus 67 metriä. Par 3

Väylä 13

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 14

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 16

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 17

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 18

Pituus 61 metriä. Par 3

13 arvostelua radalle “Haunisten frisbeegolfrata

  Rata vielä 9-väyläinen. Karsimista kaivataan, erityisen vaarallisia pieniä kantoja koko metsätaival täynnä. Joku vielä loukkaa itsensä tuolla… Sähkölinjan alla kulkeva ja pari viimeistä erityisen mukavia väyliä. Opasteet hyvät.

  Kolmeen kertaan kaikki 9 väylää käynyt heittelemässä ja +1 tuloksella. Harrastaja tason pelaajana tämä rata on mukava itsetuntoa nostattava. Muutamien heittopaikkojen suuntaukset oli hieman heittosuuntaan nähden ”ketullaan” ja 8 radan alamäki oli mielestäni radaksi kelpaamaton. Ilmeisesti tarkoitus heitä nyppylän yli ja toivo että osuu johonkin puuhun että tippuu korille. (samankaltainen rata toki löytyy Tammisaaresta mutta kuitenkin siinä on paikka mihin voi yrittää heittää) . Muutama tuleva rata oli jo raivattu puista joten tuli niitäkin kokeiltua ja odotan innolla että kaikki 18 rataa saadaan heitto kuntoon.

  Heittopaikat, ratakartta ja opasteet erinomaisia. Kaikki 18 väylää oli lyöty keskelle tuuheinta metsää. Joku voi tykätä että puuta on joka paikassa, mutta itsellä nautinto pelaamisesta hävisi, enkä mene toista kertaa.

  Ihan OK mutta yksin sinne ei kannata mennä jos ei tykkää kiekkojen metsästämisestä. Moni väylä on niin ”maastoutunut” että koria pitää lähteä scouttaamaan ensin. Kartta on myös hyödyllinen koska seuraava tii on harvoin näkyvissä korilta.

  Kesäkuun 2017 havaintoja: Mielenkiintoinen rata, jossa asialliset merkinnät seuraavalle heittopaikalle. Kartta oli mukana mutta sitä ei tarvittu. Lähiseutujen ratoja käyneille voisi sanoa että Haunisten rata on pitkälti samanlainen kuin Lausteen metsäpätkät: korkeuseroja, kapeita ja vähän vähemmän kapeita väyliä. Radalla ei ole ainuttakaan ”urut auki”-väylää, tänne on turha tuoda pitkän matkan draivereita. Hieno kokonaisuus. Kiekan jälkeen voi jäädä hengailemaan rannalle jossa on mm. tulipaikka penkkeineen.

  Kyllä tähän ajan kanssa tottuu. Aluksi hiukan kammoksuin näitä puuränniväyliä, mutta muutaman kierroksen jälkeen niitä on oppinut sietämään. Joukossa on kuitenkin useita varsin hienoja väyliä. Silti on pakko sanoa, että tämän kaltaiset radat ovat Suomessa yliedustettuina, mutta minkäs teet, kun asumme metsien keskellä. Muutama floppi radalla kyllä on, kuten #6, jossa avausheiton todennäköinen laskeutumisalue on järkyttävää ryteikköä. Toinen kummajainen on #17, jossa onnistuminen edellyttää epäonnistumista eli osumista puihin korin lähistöllä. Lisäksi reitti tiiltä korille on vaarallisen ja hengenvaarallisen välimaastossa varsinkin keväällä ja syksyllä, jolloin on kuraista ja liukasta. Kaiken kaikkiaan rata menee silti plussan puolelle.

Vastaa