Kuka ja mitä?

Tervetuloa Juhon frisbeeblogiin. Olen Juho Rantalaiho ja olen pelannut ultimatea vuodesta 1999 ja frisbeegolfia vuodesta 2001. Olen pelannut molempia lajeja useasti ulkomailla, merkittävimpinä kilpailuina ultimaten Nationalsit Floridassa DoGin paidassa 2006, sekä USDGC South Carolinassa (ensi kerran 2006). Ultimaten saralla edustan Turku Terroria, frisbeegolfin puolella frisbeegolfseura 7k:ta. Golfia pelaan lähinnä Discmanian pannuilla. Suurimmat meriitit lienevät ultimatessa junnujen MM-pronssi 2002, sekä useat halli-SM-kullat Terrorin paidassa. Frisbeegolfin selvästi kovin juttu on SM-hopea 2009. Kenttälajeissa olen kertaalleen onnistunut viemään yleismestaruuden vuonna 2006.

Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen erityisesti itseni iloksi ”päiväkirjana”, mutta myös muiden iloksi – tai suruksi. Blogissa pääasiassa tulevat olemaan kisareissut, mutta myös omat treenisuunnitelmat ja treenit. Oman lisänsä tuovat ehkä myös frisbeemaailmassa pinnalla olevat asiat muuten. Blogi käsittelee kaikkia frisbeelajeja, mitä satun sillä hetkellä pelaamaan/harjoittelemaan.

Kommentit ovat erittäin tervetulleita, pyrin vastaamaan niihin niin pian kuin mahdollista. Kesäaikaan pyrin kirjoittelemaan uusia juttuja viikottain, talvella varmaankin harvemmin. Jos tahdot kysyä jotakin privaatisti, laita mailia juho at discmania piste fi.

Toivottavasti nautit ja hyödyt lukemastasi.