Viikkokisat #5 ja #6

13.8.2012 22:31

Niputetaan kaksi edellistä viikkokisaa yhdellä rykäsyllä.

Viikkokisa 2.8.

Elokuun ensimmäinen kisa veti paikalle kauden keskiarvon verran väkeä. Kymmenen ukkoa lähti tavoittelemaan poolipisteitä, joista taistelu alkaa selvästi tiivistymään. Poolien sisällä kisataan mies miestä vastaan kuten tässä kisamuodossa kuuluukin. Pari pistettä menikin tällä kertaa jo aiemmin pisteen ansainneelle ja kilpailu kärjessä tasoittui.

Viikkokisan vei nimiinsä toisen kerran kauden aikana Aleksi M tuloksella 52 (-2). Kisa ratkesi vasta uusintakierroksella väylällä 3. Mikko T antoi hyvän vastuksen, mutta joutui taipumaan tällä kertaa. Pronssin jakoi Mika V ja Marko H.

Tulokset

Viikkokisa 9.8.

Viikkoa myöhemmin heitettiin yhdeksällä kisaajalla. Ensimmäistä kertaa paikalle ehtinyt Juha L veikin heti kisan nimiinsä kauden toiseksi parhaalla viikkistuloksella 49 (-5). Kisa oli tasainen sillä viisi parasta oli kahden heiton sisällä. Kakkoseksi tuli Mika V 50 (-4) ja kolmannen sijan jakoi Miikka K, Timo L ja Marko H 51 (-3).

Illan päättäneen CTP:n voitti Mika V puolen tossun mitalla ja puttiykkönen oli Miikka K.

Mika V nousi yksin poolikilpailun piikkipaikalle. Potissa rahaa 57 euroa.