"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbeegolfia missä päin maailmaa vain? PDGA Europe yhteistyöhön Global Disc Golfin kanssa

28.5.2024 13:04

Frisbeegolfin kasvun esteenä on tällä hetkellä frisbeegolfratojen määrä. Suomessa on jo pian 1000 frisbeegolfrataa, mutta esimerkiksi Portugaliin on merkitty vain viisi rataa. Entä jos Portugalissakin voisi pelata frisbeegolfia missä kaupungissa vain?

PDGA Europe on Global Disc Golfin yhteistyökumppani. Global Disc Golf on pop-up ratakonsepti, jonka voi pystyttää jalkapallokentän yhteyteen.

Tarvitset vain yhden frisbeegolfkorin ja kiekot sekä jalkapallokentän.

Kori asetetaan 30 metrin päähän maaliviivasta, jalkapallomaalin taakse. Global Disc Golfin sivuilla on määritetty yhdeksän väylää, jotka kaikki voi pelata jalkapallokentällä. Layoutissa on käytetty jalkapallokentän rajoja älykkäästi, jonka myötä peli on yllättävän monipuolista.

PDGA Europe on mukana tukemassa yhtiötä lajin kasvattamisessa kaikkialle Euroopassa ja maailmassa.

Kaikki väylät on nähtävillä Global Disc Golfin sivuilla, johon pelaajat ovat kirjanneet myös parhaat tuloksensa.

Yltääkö joku Suomesta kärkipaikalle? Paras tulos on kirjoitushetkellä -3.

Lue lisää Global Disc Golfin sivuilta.



1 kommenttia:

23333 | 10:32 01.06.2024

Spaying your dog is a significant decision. Consider your dog's age, breed, and overall health. Consult with a veterinarian to discuss the best timing and options for your pet. They can help you weigh the benefits and risks and make an informed choice. If PetSmart is your preferred option, their partnership with Banfield Pet Hospitals provides access to professional veterinary care for your dog's spay procedure. For more information, check this: https://mdogsw.com/dog-health-care/spaying-your-dog-at-petsmart-cost-and-guide/

Jätä kommentti