"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Julkujärvi DGP-amatöörirata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Jurkujärvi DiscGolfParkin kupeessa sijaitseva 9-väyläinen frisbeegolfrata. Väylät ovat pituudeltaan huomattavasti isoveljeä lyhyemmät, eikä virheistäkään rankaista aivan niin pahasti. Rata soveltuu aloittelijoille erinomaisesti - jopa paremmin kuin tien toisella puolella oleva 18-väyläinen kisarata.

Lue lisää

Kartalle merkattu radan pysäköintialueen sijainti, joka on siis sama kuin 18-väyläisellä radalla. Amatööriradan 1. heittopaikka on toisella puolella Julkujärventietä, kuin 18-väyläisen radan 1. heittopaikka.

18-väyläisen Julkujärvi DiscGolfParkin tiedot.

Radan tiedottaminen tapahtuu pitkälti sen facebook-sivuilla.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Julkujärventie 8
  39160 Ylöjärvi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Ei

 • Ratatyyppi

  Metsärata
  Hiekkakuopparata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  YFGR

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t). Tiedotteet ja tapahtumat facebook-sivuilla.

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Julkujärvi DGP-amatöörirata

Väylä 1: Julkujärvi AM #1

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 2: Julkujärvi AM #2

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 3: Julkujärvi AM #3

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 4: Julkujärvi AM #4

Pituus 154 metriä. Par 4

Väylä 5: Julkujärvi AM #5

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 6: Julkujärvi AM #6

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 7: Julkujärvi AM #7

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 8: Julkujärvi AM #8

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 9: Julkujärvi AM #9

Pituus 75 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Julkujärvi DGP-amatöörirata

  Suurin osa näistä radoista on harjun katveessa, joten sulavat hyvin hitaasti. Näin maaliskuun lopulla ainakin radat 3-6 olivat liukkaita ja jäisiä kuin luistinrata melkein kauttaaltaan. Rataopasteiden puutteesta on kaksi vuotta sitten moitittu, ja ne puuttuvat edelleen. Parkkipaikan reunassa oleva paperinen ratakartta on ainoa opaste ylipäätään: radalla ei ole mitään. Iso miinus siitä. Puhelimeen ratakartta auki niin tuolla selvinnee; muutoin voi joutua eksyksiin varsinkin ekoja väyliä hakiessa.

  Moitteista huolimatta, tällaiselle keskinkertaiselle heittäjälle tarjoaa juuri sopivan verran haastetta. Maasto on todellakin helppokulkuista jahka jää sulaa. Kiekkojen hukkumistakaan ei tarvitse pelätä.

  Yllättävänkin nopeasti kierretty kuuden hengen poolilla. Hieman etsittiin ykköstiitä. Pieni miinus puuttuvista opasteista. Vain yksi väylä sössitty ob-keinotekoisuudella. Mukava rata jonka kiertää yllättävänkin nopeasti. Tulos? Ei ehkä puhuta siitä…

  Karttalinkki vie kohtuu lähelle oikeaa paikkaa, parkkipaikka näkyy jo selvästi opastauluineen. Tästä pääsee sekä AM-radalle, että PRO-radalle.

  AM-radan väylät on tasoltaan aloittelijaystävällisiä ja maasto on mukavaa kulkea. Par-lukematkin ovat radalla hyvin kohdallaan. Ainoa heikkous lienee ehkä väylien samankaltaisuus, suurimmaksi osaksi pärjää suoraan heittämällä tai sitten pienellä feidillä vasemmalle kääntyen. Selkeästi oikealle kääntyviä väyliä oli oikeastaan yksi.

  Rata toimii kuitenkin hyvänä lämmittelyratana ennen isompaa Julkua. Tällaiselle kahden radan kompoille on varmasti enemmänkin tilausta. Vanhan layoutin muuttaminen on ollut erittäin onnistunut ratkaisu, uusi ratakokonaisuus on selkeä ja toimiva.

  Tärkeä bonus: maasto on todella helppokulkuista ja avointa, liikkuminen on mahdollista myös rattaiden kanssa! 🙂

  Täydentää hyvin melko haastavaa Pro-rataa. Väylät ovat sopivan pituisia ja selvästi vähemmän rankaisevia. Siinä missä Pro-radan puolella suurimmalla osalla väylistä molemmin puolin on paljon puita ja sitä kautta isoja numeroita niin tällä radalla oikeastaan vain parilla väylällä puut voivat aiheuttaa ongelmia. Siirtymät ovat selkeitä ilman opasteitakin, jotka oletettavasti on tulossa. Rata on myös kierrettävissä kohtalaisen nopeasti. Muutama väylä ehkä hieman toistaa toisiansa (3, 6, 8) esimerkkinä, joissa tavoiteltava heitto on melkolailla sama. Seiskaväylän tiipaikalle erityismaininta, kekseliäs paikka.

Vastaa