"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Nurmijärvi Golf

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Nurmijärven golfkeskuksen par 3-radan väyliä myötäilevä maksullinen frisbeegolfrata. Rata tarjoaa hienot puitteet frisbeegolfille. Radalle mielivien on syytä tutustua tämän radan ohjeisiin ja sääntöihin, jotta yhteiselo golfin pelaajien kanssa sujuu mutkattomasti. Lähtöajat varattava erikseen. Ohjeet Nurmijärvi Golfin verkkosivuilla.

Lue lisää

Rata on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Yleensä golfkentillä pääsee pelaamaan frisbeegolfia vain poikkeuksellisesti tapahtumissa, mutta nyt jokaisella on mahdollisuus kokea se päivittäin.

Frisbeegolfväylät menevät golfväylien myötäisesti, mutta korit on sijoitettu greenien ulkopuolelle.  Tiipaikkoina toimivat tekonurmiset golftiit. Maasto on alati kumpuilevaa ja paikoin korkeuserot ovat erittäin suuriakin.

Mikäli kiekko kuitenkin eksyy golfgriinille, on sen jättämä jälki korjattava. Golfgriinit ovat OB-alueita, kuten myös hiekkaesteet. Hiekkaesteisiin tulleet omat jäljet on haravoitava kuntoon.

Rata on kokeiluluontoinen, joten jokaisen frisbeegolfaajan tulee noudattaa paikan sääntöjä, jotta rata myös säilyy siellä. Ohjeet Nurmijärvi Golfin verkkosivuilla.

Frisbeegolfväylien opasteet ja ratakartta puuttuvat vielä, mutta caddiemasterilta saa ratakarttoja ja frisbeegolfväylien kuvaukset.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Ratasillantie 70
  05100 Nurmijärvi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Päivittäinen

 • Ratamestari

  Jari Väyrynen

 • Suunnittelija

  Jari Vyrynen

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori 1. väylän läheisyydessä. Lähtöajat varattava etukäteen! Klubitalolta löytyy ravintola, WC:t, sekä sauna.

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Nurmijärvi Golf

Väylä 1

Pituus 105 metriä. Par 3

Kori sijaitsee väylän vasemmalla puolella, hieman metsän takana. Väylä pelataan alamäkeen.

Väylä 2

Pituus 124 metriä. Par 3

Kori golfväylän oikealla puolella. Frisbeegolfille on oma puiden reunustama kumpuileva väylänsä. Ensimmäinen koivu vasemmalla on mando, joka on kierrettävä koivun oikealta puolelta. Koivun viereen on tulossa DZ.

Väylä 3

Pituus 68 metriä. Par 3

Kori golfväylän oikealla puolella. Helpohko alamäkiväylä.

Väylä 4

Pituus 87 metriä. Par 3

Kori golfväylän vasemmalla puolella. Väylä pelataan loivaan ylämäkeen.

Väylä 5

Pituus 110 metriä. Par 3

Kori golfväylän oikella puolella. Kori ei näy tiille. Kori sijaitsee huoltotien vieressä.

Väylä 6

Pituus 161 metriä. Par 3

Kori golfväylän vasemmalla puolella. Kori sijaitsee suurin piirtein tiin korkeudella, mutta väylä on käytännössä laakso, jonka pohjalla vaaniin lampi sekä oja.

Väylä 7

Pituus 110 metriä. Par 3

Kori golfväylän vasemmalla puolella. Reippaaseen alamäkeen pelattava väylä, jonka tiille kori hädin tuskin näkyy.

Väylä 8

Pituus 115 metriä. Par 3

Kori golfväylän vasemmalla puolella kuusien lomassa. Aavistuksen ylämäkeen pelattava väylä, jonka griini on erittäin haastava.

Väylä 9

Pituus 126 metriä. Par 3

Kori golfväylän vasemmalla puolella. Vaihteeksi reiluun ylämäkeen. Koria suojaa muutama puu ja bunkkerikin on sopivasti heittolinjalla.

4 arvostelua radalle “Nurmijärvi Golf

  Paljon tilaa heittää, joten sopii aloittelijoillekin hyvin. Kuitenkin monet väylät ovat par3:ksi pitkiä ja haastavia osuuksia löytyy joten varmasti riittää pelaamista paremmillekin pelaajille. Golfareiden kanssa homma sujuu loistavasti, ohi pääsee hitaammista golfryhmistä aina kysymällä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

  Paras 9-väyläinen rata ja ehdottomasti sen 10€ arvoinen. Parhaat teepaikat mistä olen heittänyt, leveyttä ja pituutta riittää. Väylät vaihtelevia ja sopivan haastavia, ei liikaa pirkkoneppejä. Pelasin vasenkätisen kaverin kanssa ja rata suosii hieman oikeakätisiä heittäjiä. Ykkösväylän korin paikan voisi miettiä uusiksi, nyt OB alueet eivät oikein ole pelissä. Siirtämällä korin oikeaan laitaan pidemmälle saisi vähän tasoitettua vasuri/oikuri suhdetta, ja saisi sen midariliidätysväylän mukaan.

  Käytiin heittämässä sekä 18 väyläinen että perus 9 väyläinen ja on pakko sanoa että onhan huikea mesta! Helposti sen 15 euron arvoinen, on tilaa heittää ja pitkiä väyliä. On täysin eri peli kuin pelata jossain 60metrisillä metsäväylillä. Jos jotakuinkin järkevä heittopituus on siellä 100m:n hujakoilla niin suosittelen ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Ihan aloittelijoille voi olla väylien pituus hiukan liikaa.

Vastaa