"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Terveiset uudelta ratamestarilta!

24.8.2011 23:49

Terveiset täältä Itä-Suomen jylhistä metsistä!

Ensiksi esittelyt; olen siis reilu parikymppinen äijä, joka asustelee tällä hetkellä Savonlinnassa. Kiekkoa on tullut heiteltyä aktiivisemmin tämä kesä, ja sen huomaa kehityksessä, vaikka vielä ollaan vasta ”uran” alkutaipaleella. Enemmän kotiratana toimii Savonlinnan toinen, tänä kesänä valmistunut Kalastajakylän DGP, mutta Tanhuvaara tuo mukavaa vaihtelua siihen. Laitoin sähköpostia, kun väylien pituuksia eikä par-lukuja ollut merkattu, ja minua pyydettiin ratamestariksi. Miksipä ei, jos siitä jotain hyötyä on jollekin.

Piti sen kunniaksi käydä kiertämässä pari kertaa tämä sopivan rento rata, ja tuli hurja parannus aiempaan (kuukausia sitten tehtyyn) personal bestiin. Nyt kahden kierroksen tulokset olivat 0 ja -2, joista jälkimmäisellä pidetään vielä kärkipaikkaa discgolfscoresin sivuilla kun sinnekin rata vasta saatiin. Mukana oli luottokiekot Discraftin Flash, Innovan Shark ja Pig sekä Discmanian TD.

Radan kunnosta sen verran, että se ei ole kovinkaan kehuttava, tavallaan. Väyläopasteet ovat vähän vaillinaisia ja heittopaikat ovat huonosti merkattuja. Kutosväylän kori on kaatumispisteessä ja pitäisi laittaa paremmin kiinni, esim. valamalla betonilla se maahan. Muuten rata on pelattavassa kunnossa, tuntuu vain oudolta että maksullinen(jotka ovat todella harvinaisia) rata on huonommassa kunnossa kuin useat ilmaiset.

Ensi kerralla kun käyn viskomassa, lupaan ottaa kameran mukaan ja napsia muutamia kuvia koristamaan blogia. Muuten blogi voi olla melko harvapäivitteinen, osittain siksi että kyseisellä radalla harvemmin mitään tapahtuu, osittain siksi että en itsekään käy siellä liian usein matkan takia.


1 kommenttia:

Puavo | 18:10 16.07.2018

Olisiko mitään uudempaa tilannetiedotusta?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *