"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Talsoila DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Talsoilan 9-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee lähellä Forssan kaupungin keskustaa Talsoilanpuistossa. Rata soveltuu erinomaisesti aloittelijoille ja harrastajille. Väyläpituudet ovat lyhyitä ja puistossa suositellaan käytettävän putteri- ja midarikiekkoja.

Rata päivittyi Talsoila DiscGolfParkiksi talvella 2021-2022.

Lue lisää

Alueella on paljon liikkujia, heittäjän tulee aina varmistaa, että väylä on vapaa heitolle. Huomaa, että kaikki puistotiet toimivat väylien OB-rajoina!

Lisää radasta FBG Forssa sivustolla.

Radan tiedot

 • Osoite

  Murronkatu 1
  30100 Forssa


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2010. Päivitetty 2022

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Petri Tapola

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

Väyläkuvaukset

Talsoila DiscGolfPark

Väylä 1: Talsoila DGP #1

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 2: Talsoila DGP #2

Pituus 46 metriä. Par 3

Väylä 3: Talsoila DGP #3

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 4: Talsoila DGP #4

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 5: Talsoila DGP #5

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 6: Talsoila DGP #6

Pituus 48 metriä. Par 3

Väylä 7: Talsoila DGP #7

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 8: Talsoila DGP #8

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 9: Talsoila DGP #9

Pituus 58 metriä. Par 3

10 arvostelua radalle “Talsoila DiscGolfPark

  Ihan hyvä puistorata nurmikolla.. Jotain next tee kylttejä vois olla. Etenkin väylä 3 oli aika piilossa. En meinannut löytää kolmosen tiitä sitten millään. Hieno rata siis, mutta aika helppoa neppailua.

  Ihan kiva pikku rata, joka kaipaisi vähän parannusta tiipaikoille ja väyläopasteet heittopaikoille. Monenlaista heittäjää on liikkeellä, joten varsinkin väylillä 2-3-4 kannattaa olla hereillä.

  Opasteet puuttuvat. Kartan avulla radan pystyy hyvin heittämään läpi. Korit suht ok. Heittopaikoissa parantamisen varaa. (laatat) Mukava pieni puistorata näitä ei ole liikoja. Nopea ja mukava heittää. Puistossa olijat pitää huomioida.

  Pidän tällaisista radoista, mutta ne alkavat olla katoavaa kansanperinnettä. Harrastajamäärät ovat kasvaneet ja joukko on kirjavaa. Tällaisessa muidenkin kuin frisbeegolfaajien käytössä olevassa puistossa vaadittaisiin harrastajilta kovaa malttia noudattaa kaikkia turvallisuusohjeita ja heitellä pelkästään puttereilla. Joukkoon mahtuu kuitenkin monenlaista viheltäjää ja ensikertalainen nopean draiverin kanssa tässä ympäristössä on vaarallinen yhdistelmä. Jos malttaa heitellä puttereilla, tämä on varsin mukava rata. Opasteet ovat tosin minimaaliset, sillä infotaulusta on kartta kadonnut, eikä heittopaikkoina toimivien betonilaattojen läheisyydessä ole minkäänlaisia indikaatioita siitä, mikä on väylän järjestysnumero. Koreissa tosin on numerot, mistä plussaa. Se, että väylältä yksi lähdettäessä seuraavaksi vastaan tuleva heittopaikka onkin numero neljä, on vain suullisena perimätietona paikallisten keskuudessa leviävää informaatiota. Kannattaakin tarkastella tältäkin sivustolta löytyvää ratakarttaa huolella, jotta pysyy jyvällä väylien järjestyksestä. Paikallinen opas on paikallaan.

  Helppo puistorata, mutta…ykkösväylällä tulee huomioida autot ja kävelytiellä olevat. Väylät selkeitä ja heittopaikkoina betonilaatat. Lisäksi muut puistonkäyttäjät tulee huomioida. Kaikki puistotiet ovat OB-rajoja, ja niitä on syytä noudattaa turvallisuuden takia. 8-väylän kohdalla on syytä varoa, koska pitkälle karkaavat kiekot osuvat suoraan 1-väylän tiille. Tälle radalla tarvitsee vain puttereita (ehkä midarikin käy).

  Tulipa täälläkin käytyä kun Forssassa oli Pilvenmäen pick-nick. Radalle ei kannata ummikon lähteä ilman karttaa koska heittopaikoilla ei ole opasteita. Heittopaikatkin ovat vain kivilaattoja joiden määrä ja asettelu eroaa muutamalla väylällä. Ja miten puistoradoilla on aina kovin kosteita väyliä? Kuitenkin puistossa on käyttöä, myös nurmikoilla mutta silti ne ovat usein märän mutaisia? Tosin kelitkin ovat olleet tänä kesänä kuivia ratoja vastaan. Hieman ahtaan tuntuista välillä oli mikä hillitsi heittokättä ja näkyi myös tuloksessa.

  Ihan hauska neppailurata hieman enemmän pelanneelle ja melko täydellinen rata aloittelijalle, tarjoaa sopivan lyhyitä väyliä joissa kuitenkin riittää erilaisuutta eikä kaikki heitot voi olla samanlaisia. Ehkä paikoittain liian helppo, 1.väylä Par 4:sena ei paljon haastetta aseta ja väylä 5 on vaan mitaltaan jo vähän turhankin lyhyt. Suosittelen käymään kuitenkin.

Vastaa