"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Forssan frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Talsoilan 9-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee lähellä Forssan kaupungin keskustaa Talsoilanpuistossa. Rata soveltuu aloittelijoille ja harrastajille.

Lue lisää

Rata on kokonaisuudessan valmis. Väylät ovat hyvät ja jokaiselle löytyy nyt kunnon kivituhka tii sekä virallisen kokoinen kori. Puiston alkupäässä on iso opastaulu sekä heittopaikkamerkinnät. Lisää radasta FBG Forssa sivustolla.

Ajankohtaista

30.06.2010
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Murronkatu 1
  30100 Forssa


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2010

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Kivituhka

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Petri Tapola

 • Suunnittelija

  Petri Tapola

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Funstuffstore
  Torikatu 10 30100 Forssa Puh. 040 539 0469

Paikallissää

Täysin pilvistä
Tänään 12/14 0%
Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SE, nopeus 15−25 km/h.
Lumikuuroja
Huomenna 12/15 40%
Lumikuuroja
Aamulla lumikuuroja. Ylin lämpötila 0ºC. Tuuli SE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 40%.

Väyläkuvaukset

Talsoila, Forssa

Väylä 1

Pituus 89 metriä. Par 4

Väylä 2

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 34 metriä. Par 3

Mando, kierretään vasemmalta. DZ

Väylä 6

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 44 metriä. Par 3

Mando, kierretään oikealta. DZ

Väylä 9

Pituus 58 metriä. Par 3

6 arvostelua radalle “Forssan frisbeegolfrata

  Ihan hauska neppailurata hieman enemmän pelanneelle ja melko täydellinen rata aloittelijalle, tarjoaa sopivan lyhyitä väyliä joissa kuitenkin riittää erilaisuutta eikä kaikki heitot voi olla samanlaisia. Ehkä paikoittain liian helppo, 1.väylä Par 4:sena ei paljon haastetta aseta ja väylä 5 on vaan mitaltaan jo vähän turhankin lyhyt. Suosittelen käymään kuitenkin.

  Tulipa täälläkin käytyä kun Forssassa oli Pilvenmäen pick-nick. Radalle ei kannata ummikon lähteä ilman karttaa koska heittopaikoilla ei ole opasteita. Heittopaikatkin ovat vain kivilaattoja joiden määrä ja asettelu eroaa muutamalla väylällä. Ja miten puistoradoilla on aina kovin kosteita väyliä? Kuitenkin puistossa on käyttöä, myös nurmikoilla mutta silti ne ovat usein märän mutaisia? Tosin kelitkin ovat olleet tänä kesänä kuivia ratoja vastaan. Hieman ahtaan tuntuista välillä oli mikä hillitsi heittokättä ja näkyi myös tuloksessa.

  Helppo puistorata, mutta…ykkösväylällä tulee huomioida autot ja kävelytiellä olevat. Väylät selkeitä ja heittopaikkoina betonilaatat. Lisäksi muut puistonkäyttäjät tulee huomioida. Kaikki puistotiet ovat OB-rajoja, ja niitä on syytä noudattaa turvallisuuden takia. 8-väylän kohdalla on syytä varoa, koska pitkälle karkaavat kiekot osuvat suoraan 1-väylän tiille. Tälle radalla tarvitsee vain puttereita (ehkä midarikin käy).

  Pidän tällaisista radoista, mutta ne alkavat olla katoavaa kansanperinnettä. Harrastajamäärät ovat kasvaneet ja joukko on kirjavaa. Tällaisessa muidenkin kuin frisbeegolfaajien käytössä olevassa puistossa vaadittaisiin harrastajilta kovaa malttia noudattaa kaikkia turvallisuusohjeita ja heitellä pelkästään puttereilla. Joukkoon mahtuu kuitenkin monenlaista viheltäjää ja ensikertalainen nopean draiverin kanssa tässä ympäristössä on vaarallinen yhdistelmä. Jos malttaa heitellä puttereilla, tämä on varsin mukava rata. Opasteet ovat tosin minimaaliset, sillä infotaulusta on kartta kadonnut, eikä heittopaikkoina toimivien betonilaattojen läheisyydessä ole minkäänlaisia indikaatioita siitä, mikä on väylän järjestysnumero. Koreissa tosin on numerot, mistä plussaa. Se, että väylältä yksi lähdettäessä seuraavaksi vastaan tuleva heittopaikka onkin numero neljä, on vain suullisena perimätietona paikallisten keskuudessa leviävää informaatiota. Kannattaakin tarkastella tältäkin sivustolta löytyvää ratakarttaa huolella, jotta pysyy jyvällä väylien järjestyksestä. Paikallinen opas on paikallaan.

Vastaa