"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Talma Disc Golf Park

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Hoidettu haastavahko rata joka koostuu Talman laskettelurinteen maastoon tehdystä yhdeksän väyläisestä ja Talman uimamontun taakse tehdystä yhdeksän väyläisestä radasta. Rinneysi tarjoaa korkeuseroja ja OB-haasteita avoimessa maastossa. Metsäysi tarjoaa tiukkoja pillejä ja eri tavalla teknisesti haastavia väyliä.

Lue lisää

Rannekeita myydään sulkemisaikaan asti mutta pääparkkipaikan portit suljetaan sulkemisajan jälkeen. Mikäli siis tulet autolla ja jäät pelaamaan sulkemisajan jälkeen, jätä auto Talmantien toiselle puolelle, uloskäyntiä vastapäätä olevalle varaparkkipaikalle (tätä ei suljeta). Tontin tulee olla tyhjä asiakkaista kaksi tuntia sulkemisajan jälkeen eli ma-la 22:00 ja sunnuntaisin kello 20:00 mennessä. Pelaaminen ilman ranneketta luonnollisesti kielletty. HUOM: nyt voit ostaa pelioikeuden myös verkkokaupasta lipunmyynnin ollessa suljettuna tai haluat maksaa muuten vain etukäteen: http://www.talmashop.com/hissiliput/
Hinnat:
Pelioikeus päiväksi = 5€
Vuokrapaketti, sisältäen pelioikeuden = 10€

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Talmantie 341
  04240 Sipoo


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Hiihtokeskus

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Useita

 • Suunnittelija

  Talma, Nils Iso-Markku

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Range, Harjoituskori(t), Vessa(t), Kahvio, Ravintola, Kiekkojen jälleenmyynti

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Paikallissää

Puolipilvistä
Torstai 12/14 10%
Puolipilvistä
Tänään on tulossa paljon lämpimämpi päivä kuin eilen.
Lumisadetta
Perjantai 12/15 80%
Lumisadetta
Tänään on tulossa paljon lämpimämpi päivä kuin eilen.

Väyläkuvaukset

Talma Disc Golf Park

Väylä 1

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 138 metriä. Par 4

Väylä 4

Pituus 133 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 143 metriä. Par 4

Väylä 7

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 108 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 153 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 145 metriä. Par 4

Väylä 12

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 13

Pituus 142 metriä. Par 4

Väylä 14

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 16

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 17

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 18

Pituus 151 metriä. Par 4

10 arvostelua radalle “Talma Disc Golf Park

  ”Näyttävä ja hoidettu rata” Heeeh voi V***u mitä paskaa 🙂 metrin pitusta märkää heinää , ei ole edes kulkureittejä jaksettu avata siitä heinikosta joka väylällä yms yms . Jos joku tästä kokemuksesta vielä haluaa maksaa niin aika perverssi täytyy olla . Viimeset 3 väylää ihan ok tosin 🙂

  Juu samaa mieltä kuin kaksi edellistä kommenttia. Paikkapaikoin jopa väylällä melkein polveen asti olevaa nurmea, siirtymät aivan surkeassa kunnossa, mettäväylät aikamoista ryteikköä ja metsässä jotkut siirtymät erittäin heikosti merkitty. Muutamalle väylälle näytetty vähän leikkuria, mutta jos kepitetty väylä on noin 8 metriä leveä, niin miksi v……a sieltäkin on leikattu vain about 4 metriä sitä nurtsia?? Ei voi suositella kenellekään ennen kuin kentän hoito oikeasti toimii. Ja en tosiaan ymmärrä, että miksi ei toimi kun kerta kumminkin rata on maksullinen.. Hienosta radasta jäi aika paska fiilis.

  Ihan hyvä ja haastava rata! Maksullisuuden takia odotukset lähinnä radan hoidosta olivat vähän korkeammalla, eli niityt olivat liian pitkät ja muutama teeboksi ei ollut ihan vaaterissa. Tällä hetkellä päivämaksun kuitti käy 5€ setelistä rinneravintolassa, joten kovin korkealta en pudonnut. Kannattaa muuten kiertää metsälenkki ensin, etenkin jos ei kengät pidä vettä kunnolla.

  Kävin eilen pelaamassa Talmassa. Olin sitä ennen lukenut negatiivista palautteita mm täältä ja olin vähän varautunut tullessani sinne. Paikan päällä oli yksi omistajista, joka lupaili, että väylät ovat nyt leikattuna.

  Ensimmäinen väylä antoi erittäin lupaavan alun kierrokselle: liidättelyväylä (ainakin pienikätisille), jossa selkeästi korkeuseroa. Tykkäsin tästä väylästä kovasti. Oli hienoa katsella, kuinka kiekko feidasi hienosti hyssekulmassa lähelle koria.

  Radan etuysillä on tosiaankin jonkin verran korkeuseroa ja se vaatii vähän puhtia. Etuysi koostui pääosin ihan mukavista väylistä.

  Takaysi pelataankin sitten metsässä. Ei ehkä mitään tajuntaa räjäyttäviä väyliä, mutta pääosin aivan kelpo väyliä. Jos tykkää esim. Takaysi oli maastoltaan osittain hieman Ristikiven ja Sahanmäen tumtuinen.

  Kierroksen jälkeen ei todellakaan jäänyt paska fiilis. Ymmärrän kyllä sen, jos heinää ei ole leikattu, niin eipä ole kovin kivaa heitellä ja varsinkaan maksaa siitä.

  Antakaa Talmalle mahdollisuus. Hieno rata, kunhan saavat etuysin pidettyä trimmatuna.

  Käytiin pelaamassa takaysi, nyt kun etuysi on suljettu niin takaysi on toistaiseksi ilmainen. Aika samat fiilikset kuin monilla muilla, takaysi ei tarjoa mitään spessua verrattuna moniin ilmaisiin ratoihin. Pari väylää suht tiukassa metsässä, lopussa muutama mukava liidättelyväylä. Maksuttomana ihan ok lisä PK-seudun ratoihin, maksullisena olisi melkoinen pettymys.

Vastaa