"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

SaimaaHoliday DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Huom! Rata-alue remontissa. Valmistuminen kesällä 2021. Kaksi väylää poissa pelistä ja osalla muistakin väylistä pieniä muutoksia, esim. tiipaikan siirtoa.

Lomakeskus Järvisydämen lähimaastossa sijaitseva maksullinen metsärata. Katso lisätiedot alta, "Lue lisää".

Lue lisää

Rata käytettävissä myös omatoimisesti: 8,50€/päivä/hlö
(sis. ratamaksun, 3 frisbeetä/hlö ja kartan)

Varusteet ja kartat voi noutaa Hotel & Spa Resort Järvisydämen vastaanotosta, osoitteesta: Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi.

Ohjatut frisbeegolfohjelmat alk. 25€/hlö.

Lisätietoja SaimaaHoliday Porokylän sivuilta: www.porokyla.com

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Porosalmentie 313,
  58900 Rantasalmi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Ratamaksu: 8,50€/päivä/hlö (sis. 3 kiekkoa) Lisätietoja: www.porokyla.com

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

SaimaaHoliday DiscGolfPark

Väylä 1: SaimaaHoliday #1

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 2: SaimaaHoliday #2

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 3: SaimaaHoliday #3

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 4: SaimaaHoliday #4

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 5: SaimaaHoliday #5

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 6: SaimaaHoliday #6

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 7: SaimaaHoliday #7

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 8: SaimaaHoliday #8

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 9: SaimaaHoliday #9

Pituus 73 metriä. Par 3

Yksi arvostelu radalle “SaimaaHoliday DiscGolfPark

  Rantasalmen kunnassa Lomakeskus Järvisydämen maastossa SaimaaHoliday DiscGolfPark. Pituutta radalla 9-väylää (654m) ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 3800m.

  Radalla oli kohtuullisia korkeuseroja, joten jonkinmoisesta kuntoilusta kävi radan kiertäminen. Metsäväylät eivät tarjonneet mitään erityistä kikkailua, kuten lomakeskuksien lapsiperheille paljolti suunnatuissa radoissa on tapana, vaan hyvinkin suoraa heittoa ja hieman kyllästymiseen asti hieman pieneen ylämäkeen oli laajalta tarjolla. Heittolinjat selkeät. Paras väylä oli ehkä viimeinen eli ysi mikä heitettiin alamäkeen oikealle kaartaen.

  Infokartta, heittopaikkaopasteet ja korit nuolineen tasokkaat dgp:t. Heittopaikat ihan kohtuulliset, osassa tosin rakenne oli hieman pettänyt, joten vauhdinottajien kannattaa olla tarkkana. Siirtymät lyhyet, joten kiertäminen nopeaa, kun ensin radan löytää. Järvisydämen kylpylä/ruoka palvelut vieressä ja muutakin aktiviteettia saatavilla alueella.

  Parasta antia radassa oli ehdottomasti maisemat. Järvisydän on persoonallinen hirsihotelli ja kylpylä sekä maisemat heidän satamastaan siis todella hienot. Myös metsässä missä rata siis täysin kulki, niin maasto erittäin miellyttävää mäntymetsää ylämäillä ja kohtuullisilla kivikoilla höystettynä.

  Mutta…. mutta… radalle löytäminen oli oma prosessinsa. Alueella ei ollut minkäänlaisia opasteita radalle ja pelkän ratakartan avulla ei suunnistaminen oikein onnistunut lähtöpaikalle. Radalla oli pois käytöstä 6-väylän kori ja 7-väylän heittopaikka jonkinlaisten isojen maansiirtotöiden takia. Tästä ei ollut mitään ennakkotietoa missään. Ei kylpylän nettisivuilla, ei fgr:ssä, ei radan alussa, ei muuallakaan. Radasta olisi pitänyt maksaa 8,5e/hlö, mutta onneksi pelikumppani sai neuvoteltua ilmaisen kierroksen. Pyydetty summa on ihan kohtuullinen ja sen mielellään tuosta radasta maksaa, mutta tällä hetkellä yksi puuttuva kori ja heittopaikka vievät käytännössä kaksi väylää pois ja tekevät radasta toistaiseksi 7-väyläisen. Näin ollen radasta ei kannata tällä hetkellä maksaa euroakaan, jos pelaamaan tuonne suuntaatte.

  Sääli. Rata on todella kauniissa ympäristössä mikä miellytti omaa silmää todella paljon. Puuttuvat rakenteet ja opasteiden puute laskevat kuitenkin arvosanaa juuri tällä hetkellä todella paljon. Rakenteet kuntoon, niin tuolla paikalla sijaitsisi yksi suosikkiradoistani. Ehkä sitten joskus pelaamaan uudestaan, ehkä…

  Ja kiitoksia Jukka Teräs vielä tätäkin kautta peliseurasta. Ratojen bongaaminen ja kaikki muukin oli tänään toissijaista, oli hienoa ekaa kertaa tutustua, töiden parissa jatketaan hyvin pian ja toivottavasti lukemattomia kertoja myös tämän hienon harrastuksenkin parissa, kun sattuvat nuo kaksi asiaa tässä tapauksessa olemaan yksi ja sama asia…

  3/5

Vastaa