"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Pappilan frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Pirkkalan Pappilan alueella kotikutoinen kaikkien vapaasti käytössä oleva rata. Enimmäkseen melko avoimia peltoväyliä kauniissa maalaismiljöössä järvimaisemalla.

Lue lisää

Pirkkalan pappilan alue on kulttuurihistoriallisesti merkittävä entisöityine rakennuksineen, koko alue on suojelualuetta.

Vaikka kyseessä on yksityisalue, saa vapaasti retkeillä hyödyntäen lintutornia, laavua, kaunista luontoa ja tietenkin frisbeegolfrataa.  Alueella liikkuessa ja retkeiltäessä on syytä muistaa jokamiehenoikeudet: ei saa aiheuttaa häiriötä tai haittaa toisille tai ympäristölle, häiritä lintujen pesintää ja riistaeläimiä, kaataa tai vahingoittaa puita, ottaa sammalta, jäkälää, maa-ainesta tai puuta, roskata, ajaa moottoriajoneuvolla maastossa ilman maanomistajan lupaa.

Laavun nuotiopaikalla tulen tekeminen on jokaisen omalla vastuulla. Tulta ei saa myöskään jättää vartioimatta. Tuli on sammutettava poislähtiessään.
Laavun lähdeisyydestä löytyy puucee.

Lisätietoja radasta ja alueesta.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Pappilantie 65
  33980 Pirkkala


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2014

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Betonilaatat

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Pirkkalan Pappila

Väylä 1: Pirkkalan Pappila #1

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 2: Pirkkalan Pappila #2

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 3: Pirkkalan Pappila #3

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 4: Pirkkalan Pappila #4

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 5: Pirkkalan Pappila #5

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 6: Pirkkalan Pappila #6

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 7: Pirkkalan Pappila #7

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 8: Pirkkalan Pappila #8

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 9: Pirkkalan Pappila #9

Pituus 71 metriä. Par 3

11 arvostelua radalle “Pappilan frisbeegolfrata

  Viisi väylää oli pelattavissa. Ihan järjetöntä rakentaa tee-paikat betonilaatoista ja sitten tuon niityn leikkaus on ihan haista paska tyyliä kun leikataan sellainen kapea ränni korille ja kaikki muut on helvetinmoista heinää. Pakollinen bongaus.

  Aloittelijana sanoisin, että talojen takana olevien väylien jälkeen alkavassa pelto-osuudessa saa olla todella tarkkana. Vaikka heinä ei vielä ole kovinkaan pitkää, meni radan läpikäynnistä ainakin puolet ajasta kiekkojen etsimiseen. Myöskään paikanpäällä oleva ratakartta ei nähdäkseni ole aivan ajantasalla, niinkuin edellinen kommentoijakin jo mainitsi. Paikka on kuitenkin hieno ja mikäli spotteri löytyy on rata ihan mukava, joskin kokeneelle pelaajalle luultavasti melko helppo.

  Hienossa ympäristössä heikosti hoidettu peltorata. Väylät ovat kaikki käytännössä suoria heittoja noin 50-80 metriä. Putterilla ja midarilla heitettäviä kaikki väylät. Karttalinkki vie suoraan oikealle parkkipaikalle, mistä löytyy ratakartta. Tosiaan kaksi ensimmäistä väylää pelataan rakennusten takana ja mekin ehdimme sopivasti alta pois ennen juhlia.

  Rata toimii varmasti hyvänä treeninä lähipelille, kunhan väyliltä ajettaisiin ruohot ainakin väylien osalta. Heittojen spottaaminen äärimmäisen tärkeää.

  Viimeisen väylän koria emme löytäneet/huomanneet, joten väylä jäi pelaamatta. Nopeasti bongattavissa.

  Käytiin lauantaina 19.9.2015 heittämässä tämä rata. Ongelma yksi on väylät 1 ja 2 jotka ovat talon takana ja tuonakin päivänä siellä oli selkeästi alkamassa jokin juhla (puvuista päätellen) joten tuntui hieman nololta pyöriä siinä suurten ikkunoiden takana heittämässä kiekkoa. Loppuväylillä varsinkin vatukkapuska ja muutenkin pitkähkö heinä tekivät heittämisestä ei niin kivaa mutta jotain potentiaalia tässä radassa on. Väylien 1-2 poisto ja lopuille väylille oikein kunnon ylläpito niin täällä jaksaa muuten käydäkin. Tuloksellisesti ei osaa oikein radasta sanoa, koska tällä kertaa heittely tuntui olevan aina +1 vaikka mitä teki.

  Ei oikein napannut, pari ekaa väylää pihapiirissä ihan ok lyhyitä lämmittelyväyliä, mutta sen jälkeen pitikin sitten heittää pellolla melkosessa heinikossa ja väylät pääosin muutenkin tylsiä. En lähtisi suosittelemaan.

  Yksinkertainen aloittelijarata hienossa ympäristössä. Haasteita rata ei paljon tarjoa ja midari riittää aika hyvin joka lähtöön. Tila ja sen ympäristö sen sijaan tarjoavat ihan kivaa silmänruokaa. Rata 2/5, ympäristö 4/5.

  Viime kerran kun paikalla kävin (elokuu 2015) alueella tehtiin rakennustöitä, jonka vuoksi väylä 9 on otettu pois, ainakin väliaikaisesti.

Vastaa