"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Oulun Pro Tour-viimeistä vietiin

8.9.2015 16:23

Saavuimme Ilarin (Tuoma) kanssa frisbeegolfin pohjoiseen pääkaupunkiin jo varhain torstaina. Päivä menikin aikalailla nuokkuen vähäisten unien takia, mutta vääntäydyimme illalla radalle pelamaan. Radalla odotti yllätys. Ilma olikin täysin tyyni ja radan yleiset tuulimittarit, tehtaiden savupiiput, tupruttivat savua pystysuoraan ylöspäin. Eipä siinä, oli mukava heitellä.

Perjantaina oli vuorossa vielä yksi treenikierros ja parigolfit päälle. Kävelimme treenirundin päätteeksi väylän 18 korilta suoraan ykkösen tiille pelaamaan paripelit. Voitto napsahti hyvän alkuverryttelyn ansiosta ja lähdimme radalta hyvillä fiiliksillä.

Lauantaina tartuttiinkin sitten itse tositoimiin. Kierros starttasi aamu yhdeksältä ja kelikin vastasi jo enemmän Meri-Toppilan standardia. Kierroksella sattui pari hassua mokaa ja pelasin avauskierroksen neljä alle paarin, kuten myös Seppo ja Hirsimäki. Juho ja Pasi paukauttivat kahdeksan alle kierrokset, joten olin ennustetusti mukana häiritsemässä kärjen taistelua tourin voitosta.

Toinen kierrokseni starttasi kärkipoolista Juhon, Pasin ja Heikin kanssa. Onnistuin parantamaan tulostani kahdella heitolla ja olin myös tyytyväinen tulokseen. Toisen kierroksen onnistuja oli kuitenkin Seppo, joka loikkasi 10 alle paarin-kierroksellaan jaettuun kärken Juhon kanssa. Pidin oman neljännen sijani ja olin neljä heittoa kärjen takana sotkemassa tilannetta.

Mietteliäänä Kuva Epic DG Films

Mietteliäänä
Kuva Epic DG Films

Sunnuntaiaamuna verhoja avatessani huomasin, että edelliselle päivälle lupailtu sade oli saapunut. Ja voi että sitä vettä tuli ajoittain ja paljon. Pahimpien kuurojen aikana meno nimittäin oli aika mielenkiintoista. Onneksemme sade kuitenkin rauhoittui kierroksen puolenvälin tienoilla ja muistelenkin, että loppujen lopuksi taisimme pelata suurimman osan radasta ilman sadetta.

Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä olin kärkipoolin pelaajista etulyöntiasemassa siinä mielessä, että oma sijoitukseni tourin kokonaistuloksessa oli melko lailla kiveen hakattu. Sain siis pelata rauhassa omaa peliäni ja keskittyä sijoittumaan viimeisessä osakilpailussa mahdollisimman korkealle. Pelasin viimeisen kierrokseni 7 alle paarin ja olinkin todella tyytyväinen noustessani kilpailussa jaetulle 3. sijalle Pasin kanssa. Tourin kokonaispisteissä sijoituin kärkikolmikon, Seppo, Pasi ja Hirsimäki, taakse neljännelle sijalle. Ensi vuoden EM-kisoja odotellessa!

Kierroksen teema Kuva Epic DG Films

Kierroksen teema
Kuva Epic DG Films

Frisbeegolfkisakauteni alkaa tältä vuodelta olla lopuillaan ja haluankin kiittää kaikkia siihen osallistuneita, pelikavereita, matkaseuraa, teitä lukijoita ja tietysti pitkäaikaista sponsoriani Discmaniaa! Adjöö!

-Leksa


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *