"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kuokkalan frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Pohjanlammen koulun ja koirapuiston väliin kesällä 2015 avattu yhdeksänväyläinen frisbeegolfrata. Ensimmäinen väylä lähtee Graniitin parkkipaikan vierestä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Pohjanlahdentie 11
  40520 Jyväskylä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Ei

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Jyväskylän liitokiekkoilijat

 • Suunnittelija

  Jyväskylän liitokiekkoilijat

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Kuokkalan frisbeegolfrata

Väylä 1: Kuokkalan frisbeegolfrata #1

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 2: Kuokkalan frisbeegolfrata #2

Pituus 39 metriä. Par 3

Väylä 3: Kuokkalan frisbeegolfrata #3

Pituus 37 metriä. Par 3

Väylä 4: Kuokkalan frisbeegolfrata #4

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 5: Kuokkalan frisbeegolfrata #5

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 6: Kuokkalan frisbeegolfrata #6

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 7: Kuokkalan frisbeegolfrata #7

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 8: Kuokkalan frisbeegolfrata #8

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 9: Kuokkalan frisbeegolfrata #9

Pituus 70 metriä. Par 3

13 arvostelua radalle “Kuokkalan frisbeegolfrata

  Jyväskylän kaupungissa Kuokkalan yhteinäiskoulun naapurissa Kuokkalan frisbeegolfrata. Pituutta radalla 9-väylää, 538m ja C2-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1450m. Pelattu 9.10.2021.

  Tämä metsä/puistorata (kummaksi nyt haluaakaan sanoa) ei sisältänyt käytännössä yhtään korkeuseroja, joten kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Väylät olivat lyhyitä ja helpohkoja vaikkei nyt ihan suoraa heittoa korille ollutkaan tarjolla, puut olivat vahvasti kuitenkin selkeilläkin väylillä pelissä mukana. Siirtymät lyhyet paitsi kasilta ysille hieman pidempi. Rata tiiviillä alueella ja nopea kiertää. Ei erityistä suosikkiväylää mikä olisi tasaisesta väylämassasta poikennut edukseen.

  Rakenteet sitten niin ja näin ja vähän sinnepäin. Oikeastaan mikään ei ollut oikein priimaa rakenteiden osalta. Infokartta oli, mutta pahasti töhritty. Heittopaikat olivat ihan ok ja kohtuullisessa kunnossa siihen nähden, että olivat suoraan maassa kiinni ja hitusen epätasaiset. Heittopaikkaopasteista suurin osa joko töhritty tai revitty riekaleiksi, jäljellä olleet ihan selkeät. Korit vanhat Sepot. Roskiksia tai penkkejä ei ollut radalla yhtään. Next tee -kylttejä oli vain 4 – 5 ja 8 – 9 siirtymillä. Mandoja muutamissa kohdin. Jyväskylän keskusta n. 4km päässä.

  Kuten tiedossa hyvin on, niin Kuokkalan rata on mutainen, todella mutainen näin syksyisin. Kesällä ehkä pelattavampi siltä osin, jos ei ole vettä hetkeen satanut. Tietysti mutaisuutta ja vetisyyttä vastaan voi pukeutua kenkien ja vaatteiden puolesta ja likaiset vaatteet saa aina pestyä, mutta kyllä se kummasti vain pelifiiliksestä aika ison osan vie pois.

  Sääli. Valtavan iso sääli. Kuokkalan rata on väyliltään ja sijainniltaan ihan mukava ja itselle sopivan helppo rata. Koko ajan läsnä oleva mutaisuus sadeaikana ja rakenteiden kokonaisvaltainen nuhjuisuus ei radasta kovin kummoista kuvaa valitettavasti antanut. Saisiko uudet opasteet olla pitkään ehjänä, niin on hyvä kysymys, mutta päivittämistä ja pikaista sellaista rata kyllä vaatisi! Nyt arviointi vallitsevan tilanteen mukaan, kun ei oikein muutakaan voi…

  2/5

  Kuokkalan frisbeegolfrata
  Kävin kaupungin lähiliikuntasuunittelijan kanssa katsomassa muutokset. Kolme vanhaa väylää säilyy ja kaikissa muissa muutoksia.

  Huomenna pe 8.6 Sovatekin miehet hommissa radalla.
  Uusi väylä 8 pelattavissa huomisesta lähtien ja samalla vanhat väylät 7-9 lähtee pois.

  Muut muutokset kesäkuun 2018 aikana ja uusi ratakartta sekä väyläoppaat kesän loppuun mennessä.

  Näillä näkyminen rata säilyy Kuokkalassa tulevaisuudessakin ja ylläpidosta vastaa Sovatek.
  Kuokkalan lähiliikuntapaikan rakentaminen alkaa ensi kesänä (2019) ja sen takia väylät 7-9 lähtevät pois.

  Kaiken kaikkiaan mukava ja rento rata. Hyvät mahdollisuudet kiekon hukkaamiseen, mutta se johtuu enemmänkin maastosta kuin radan ylläpitämättömyydestä. Kannattaa siis käyttää toista pelaajaa spotterina ainakin avausheitoissa. Opasteiden ja tiimattojen osalta rata kyllä kaipaisi ylläpitoa, mutta tämä ei loppupeleissä itse golfaamista juurikaan haitannut, sillä varsinkin ratakartan avulla kaikki väylät oli helppo löytää. Tänne vielä joskus uudelleenkin.

  Helppo rata, midareilla ja puttereilla pärjäsi mukavasti. Väylätkin mukavan vaihtelevia. Rataa sopii hyvin aloitelijalle tai jonkin verran heittäneelle. Siirtymät hyvän mittaisia. Yksi väylä jäi pelaamatta, kun kevyen liikenteen väylää laitettiin kuntoon kaivinkoneen voimalla. Maasto oli helppokulkuista, mutta mutainen. Kesäaikaan kiekon hukkaaminen pusikoihin todennäköistä. Tai sitten vain kannattaa pysyä väylällä.

  Ihan hyvin tehtyjä väyliä, mutta todella mutaista ja vetistä kengät kastuvat varmasti. Ei opasteita seuraavalle väylälle. Joten kannattaa ottaa kuva ratakartasta heti alussa, jotta selviää seuraavalle väylälle.

  Pari todella hyvää väylää, mutta kokonaisuutena epämukava rata. Väylien reunoilla paikka paikoin todella tiheää pusikkoa ja kiekon karatessa väylältä saattaa joutua käyttämään useammankin heiton, että pääsee takaisin väylälle. Korilta ei opasteita seuraavalle väylälle ja ainoa opaste seuraavalle väylälle löytyykin väyläkuvauksesta heittopaikalta – tätä ei aina muistanut katsoa ja sitten oltiinkin välillä hukassa. Myös korit erittäin heikkolaatuiset; yhden kierroksen aikana sain pari pidempää puttia menemään korin läpi. Lisäksi maasto melkoista mutavelliä, olisi kumisaappaat pitänyt olla jalassa. Tästä radasta jäi paha maku.

  Ihan kiva rata. Ei ole kovinkaan vaikea, vaan onnistuneilla perusheitoilla birdie on mahdollinen lähes jokaisella väylällä. Väylät on melko lyhyitä joten draivereita välttämättä tarvitse ollenkaan. Mun positiivissävytteiseen mielipiteeseen saattoi vaikuttaa se, että pelattiin rata syksyllä kun lehdet oli jo tippuneet ja kiekot löytyi helposti. Kesällä radalla saattaa olla hyvä mahdollisuus hävittää kiekot pajupusikkoon.

Vastaa